Ρέα Τουτουνζή: Πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 1994- Τα γκρίζα μαλλιά και το rock style

Ρέα Τουτουνζή: Πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 1994- Τα γκρίζα μαλλιά και το rock style

Η 49χρονη καλλονή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες παραμένει πιστή στο κοντό μαλλί και είναι στα καλύτερά της. 

Η Ρέα Τουτουνζή είναι αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ στον χώρο της μόδας και ένα από τα μοντέλα που διέγραψαν λαμπρή καριέρα την εποχή των 90s.

Αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς το 1994 και ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μiss Universe». H εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία μάγεψε το κοινό και τους κριτές με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

Λίγα χρόνια αργότερα η Ρέα Τουτουνζή στράφηκε στην υποκριτική και έκανε καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία. Η απόφασή της να αφήσει το modeling ήταν απόλυτα συνειδητή.

«Έκανα τον κύκλο μου σε αυτό, έζησα τη λάμψη, τη δόξα, πήρα καλά χρήματα, δούλεψα σκληρά και κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αποσυρθώ και να δώσω χώρο στο «νέο αίμα». Πρέπει να ξέρει κανείς τη στιγμή που οφείλει να ρίξει αυλαία και να δοκιμαστεί σε καινούργια νερά», είχε δηλώσει η ίδια πριν χρόνια.

Μιλώντας για τη σχέση της με την υποκριτική η Σταρ Ελλάς 1994 δήλωσε πως ενώ είναι μια ιδιότητα που ενώ η ίδια αποδέχεται, δεν δηλώνει ποτέ ηθοποιός, καθώς όπως εξήγησε: «Σέβομαι τους ανθρώπους που σπούδασαν, γιατί εγώ δεν έχω σπουδάσει. Και επειδή στην Ελλάδα ισχύει το «ό,τι δηλώνεις είσαι», δεν θέλω να είμαι σε αυτή τη γκάμα ανθρώπων και έχω έναν σεβασμό προς τους ανθρώπους και τους ηθοποιούς αλλά και τη δουλειά αυτή».

Πώς είναι σήμερα η καλλονή των 90s

Η 49χρονη έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και είναι μια από τις γυναίκες που έχουν αγκαλιάσει τον εαυτό τους και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική τους ομορφιά.

Το μοντέλο δεν δίστασε ποτέ να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, αρκετά πρωτοποριακές για την τότε εποχή. Η Τουτουνζή λάνσαρε το αντρικό κούρεμα και κατάφερε να το κάνει το signature look της, υποστηρίζοντάς το όπως καμία άλλη.

https://www.instagram.com/p/CZRhC_hqFOF

Κίμων Κουρής: Οι φήμες για love story με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και η συνεργασία με διεθνή σταρ

Ακομπλεξάριστη και απόλυτα συνειδητοποιημένη η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα pixie cut κούρεμα, αφήνοντας άβαφτες τις γκρίζες τρίχες της, εμπνέοντας έτσι κάθε γυναίκα που θέλει να αφήσει φυσικά τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CloYIYlId6D

Σήμερα όπως η ίδια έχει παραδεχτεί το σώμα της έχει αλλάξει αισθητά συγκριτικά με την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο.

«Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που σταμάτησα το μόντελινγκ και, ναι, το σώμα μου έχει ήδη αλλάξει. Είμαι 1.80 ύψος και τότε ζύγιζα 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, αλλά «φυσιολογική» για μοντέλο. Σήμερα είμαι 62 κιλά και είμαι κανονική γυναίκα. Αφέθηκα, έφαγα-γιατί λατρεύω το φαγητό-και ζω φυσιολογικά», είχε δηλώσει η Ρέα Τουτουντζή.

https://www.instagram.com/p/ClvDfFeoav-

Ο γάμος και ο χωρισμός

Το 2021 η Ρέα Τουτουνζή αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως ο γάμος της με τον επιχειρηματία Γιώργο Μαντζούκη έχει τελειώσει και πλέον βαδίζουν σε χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2012 και χώρισε 8 χρόνια αργότερα το 2020.

Καλεσμένη της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και της Μπέττυς Μαγγίρα η πρώην εστεμμένη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον χωρισμό της αναφέροντας: «Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Έκανε τον κύκλο του, μας τέλειωσε, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε και πολλά χρόνια μαζί. Η ζωή συνεχίζεται. Πάμε για καινούρια πράγματα».

Λίγο αργότερα το μοντέλο αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά, υποστηρίζοντας πως ο χαμός της μητέρας της, σε ηλικία 12 ετών έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή της αυτή.

«Δεν ένιωσα ποτέ μέσα μου (πως θέλω) να κάνω ένα παιδί. Και θεωρώ ότι είναι πιο τίμιο. Πιέζονται οι άνθρωποι και κάνουν πράγματα για τους άλλους ανθρώπους και στο τέλος την πληρώνουν τα παιδιά. Δεν ζεις για τους άλλους, ζεις για τον εαυτό σου, μία ζωή έχεις», δήλωσε η 49χρονη.

https://www.instagram.com/p/CNki0WOnUTT

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: reatoutounzi