Η Ελένη Χατζίδου έδωσε την καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αν είναι έγκυος

Η Ελένη Χατζίδου έδωσε την καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αν είναι έγκυος

Η Ελένη Χατζίδου έδειξε on camera την πρησμένη κοιλιά της με αυτοπεποίθηση και έδωσε την πιο αφοπλιστική απάντηση σε όσους τη ρωτούν αν περιμένει μωρό.

Ξέσπασμα στα social media είχε η Κόνι Μεταξά, η οποία αγανακτισμένη αποκάλυψε ότι τη ρωτούν συνεχώς αν είναι έγκυος, επειδή μπορεί να έχει πρηστεί η κοιλιά της κι επειδή παντρεύτηκε πριν μερικούς μήνες. Το θέμα σχολίασε και η εκπομπή Breakfast@Star με την Ελένη Χατζίδου να εξομολογείται ότι βιώνει το ίδιο ακριβώς πράγμα, καθώς πολλές fans τη ρωτούν στο Instagram αν περιμένει μωρό.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια πήγε κοντά στην κάμερα και έδειξε πώς είναι στ’ αλήθεια η κοιλιά της στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν πρέπει να ρωτάμε καμία γυναίκα αν είναι έγκυος, μιας και πρόκειται για μια πολύ προσωπική υπόθεση.

Λύσαμε τον γρίφο της Ελένης Χατζίδου και ο Σταμάτης Κωβαίος μπαίνει απόψε στο MasterChef

Η ακομπλεξάριστη Ελένη Χατζίδου είπε τις πιο σωστές κουβέντες για τα σχόλια εγκυμοσύνης

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram ή ένα σχόλιο ''να πούμε με το καλό;''. Προχθές μού στέλνει μία κοπέλα και μου λέει ''πάρα πολύ χάρηκα για σένα'', προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ''α, είδες; Το βρήκα, είσαι (σ.σ. έγκυος)''. Πραγματικά, δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, είναι θέμα οι πρασινάδες, τα γαλακτοκομικά», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και κατευθύνθηκε στην κάμερα για να δείξει πώς είναι στ’ αλήθεια η κοιλιά της.

«Κατ’ αρχάς, θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος – πες ότι εγώ είμαι τώρα- δεν θα στο πω. Όχι ακόμη. Θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Αλλά πες μου εσύ, το έχω ανοίξει (σ.σ. το φερμουάρ), γιατί έχω θέμα. Αυτή η κοιλιά, την αφήνω τώρα όσο μπορώ. Στείλε στο Instagram της εκπομπής ή το δικό μου. Θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι με έχει πρήξει κάτι που έφαγα στο break;», είπε η Ελένη Χατζίδου δείχνοντας την πρησμένη κοιλιά της και λέγοντας- απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους- να μη ρωτούν καμία γυναίκα αν είναι έγκυος.

Η Ελένη Χατζίδου αγαπά τις αλήθειες και για αυτό έδειξε τα μαλλιά της χωρίς περούκα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Χατζίδου δείχνει τις ατέλειές της, τον πραγματικό της εαυτό, χωρίς να έχει κανένα απολύτως κόμπλεξ. Η γνωστή τραγουδίστρια στα τέλη Νοέμβρη είχε κάνει ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας τα πραγματικά μαλλιά της.

Για την ακρίβεια, παραδέχθηκε ότι φοράει περούκα – κάτι που ούτε ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, δεν κατάλαβε- και μάλιστα την έβγαλε on camera για να δει ο κόσμος πώς είναι τα δικά της μαλλιά.

Και πώς είναι τελικά; Υγιή και μακριά, κι αυτό χάρη στο γεγονός ότι δεν τα ταλαιπωρεί με το πολύ styling και τα εργαλεία θερμότητας, αφού χρησιμοποιεί στην εκπομπή την περούκα. Έξυπνη η κίνηση της Ελένης και η ίδια εντελώς cool και χωρίς κανένα κόμπλεξ. Έτσι όπως θα έπρεπε να είναι οι περισσότεροι celebrities.