Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια της στο TikTok αλλά ο κόσμος κατάλαβε και κάτι ακόμα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια της στο TikTok αλλά ο κόσμος κατάλαβε και κάτι ακόμα
Instagram

Είναι η Ευρυδίκη και είναι πιο καλά από ποτέ. Η παραδοχή για τα δεδομένα στη ζωή της και το post ενδυνάμωσης: «Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες...».

Ό,τι γίνεται στη Χαβάη μένει στη Χαβάη αλλά επειδή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένα κορίτσι που μοιράζεται πολλές αλήθειες με τα «βαλαβανάκια» της, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να νιώσει έτοιμη να πει τη μεγαλύτερη από αυτές τις αλήθειες. Με απλά λόγια, η Ευρυδίκη συστήθηκε στον κόσμο και το θέμα δεν είναι μόνο αυτά που είπε αλλά και το «γιατί τώρα» με φόντο τη Χαβάη. Σημαντικά είναι επίσης όλα εκείνα που κρύβονται πίσω από τα λεγόμενά της τα οποία μπορούν να χωρέσουν σε μία λέξη: ευτυχία.

Βαλαβάνη- Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη με μια ρόδα» - Το video που τη δείχνει δίπλα στον Γρηγόρη της

Ειδικότερα, το Survivor girl και αθλητικογράφος, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok το βίντεο με το οποίο είπε τα πάντα και όλα αυτά με stylish look και TikTok challenge vibe.

«Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μ' αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Γρηγόρη Morgan- Είδες την αλλαγή που έκανε ο παίκτης του Nomads;

«Living my best life in Hawaii»

Την ίδια ώρα, η Ευρυδίκη ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram σε πλάνα από το οποίο απεικονίζεται και το μέρος που γύρισε το βίντεο για το TikTok. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η 36χρονη είπε τα πάντα αναφορικά με το τι συμβαίνει στη ζωή της. Σε συνδυασμό φυσικά και με το post στο TikTok και την κατάθεση της αλήθειας της, ο κόσμος κατάλαβε το πιο σημαντικό για την Ευρυδίκη: είναι πιο καλά από ποτέ.

Και δεν είναι τυχαίο που έκανε αυτή την ανάρτηση, σε αυτή την τοποθεσία, μετά από όλες αυτές τις φήμες για τα προσωπικά της. Και το σημαντικότερο: δεν είναι ότι απλά είπε ότι είναι ευτυχισμένη (σε ελεύθερη μετάφραση) είναι ότι φαίνεται κιόλας. Και η Ευρυδίκη είναι παιδί που δεν μπορεί να κρυφτεί.

https://www.instagram.com/p/CqLHqaFsYrI

Βαλαβάνη- Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη με μια ρόδα» - Το video που τη δείχνει δίπλα στον Γρηγόρη της

Εδώ και λίγες ημέρες η πρώην παίκτρια του Survivor, ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της Γρηγόρης Μόργκαν και οι φίλοι τους βρίσκονται στο San Francisco και αποφάσισαν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία θέασης ενός αγώνα ΝΒΑ. Για την ώρα κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί ή διαψεύσει τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Cp-Ahcgsoaq

Η 36χρονη μετά τη συμμετοχή στο Survivor All Star κράτησε σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή και δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει εάν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Παρόλο που οι πρώην σύντροφοι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, συνεχίζουν να συγκατοικούν.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

Τo video που φανέρωσε τη σχέση τους

Πριν λίγα 24ωρα ο φίλος τους Γιάννης Μακρυπόδης δημοσίευσε ένα video στο Instagram το οποίο μας δείχνει πόσο ωραία πέρασαν στη Χαβάη. Το ζευγάρι της παρέας έχει πολλά κοινά καθώς ο Γρηγόρης Μόργκαν λατρεύει το σερφ, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη φύση και τα ταξίδια.

Σε αρκετά σημεία Βαλαβάνη και Μόργκαν είναι μαζί, όπως στο παρακάτω πλάνο όπου κάθονται δίπλα δίπλα στο αυτοκίνητο.

valavani1.jpg

Με μια καλύτερη ματιά θα δεις πως η πρώην παίκτρια του Survivor δεν φεύγει λεπτό από τον αγαπημένο της και περπατά δίπλα του αγναντεύοντας το μαγευτικό τοπίο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Μόργκαν;

To ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου», είχε αποκαλύψει πρώτο πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Γρηγόρης Μόργκαν και η παρέα τους ταξίδεψαν πριν λίγες ημέρες στο Σαν Φρανσίσκο ενώ τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται στο Los Angeles.

valavani_morgkan.jpg

Σε βίντεο που προβλήθηκε είδαμε την πρώτη κοινή φωτογραφία του φημολογούμενου ζευγαριού, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως δικές του πληροφορίες επιβεβαιώνουν τις φήμες πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν είναι σε σχέση.

Η στενή φίλη της αθλητικογράφου, Έλενα Γεωργίου, δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και όπως μπορείς να δεις παρακάτω στα tagαρισμένα άτομα φιγουράρει το όνομα του Γρηγόρη Μόργκαν.

valavani_xavai.jpg

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani