Δύο μέρες πριν γιορτάσουν τη 12η επέτειό τους, Reese Witherspoon & Jim Toth ανακοίνωσαν τον χωρισμό

Δύο μέρες πριν γιορτάσουν τη 12η επέτειό τους, Reese Witherspoon & Jim Toth ανακοίνωσαν τον χωρισμό
Instagram

«Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά». Ο πρώην σύζυγος Ryan Phillippe, η σχέση με τον Jake Gyllenhaal και τα τρία παιδιά της 47χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Δύο μέρες πριν γιορτάσουν τη 12η επέτειό τους, η Reese Witherspoon και ο Jim Toth κοινοποίησαν τον χωρισμό τους. Ειδικότερα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός -η οποία στις 22 Μαρτίου έγινε 47 ετών, και ο 52χρονος σύζυγός της, ανακοίνωσαν την απόφασή τους με μία κοινή τους δήλωση την Παρασκευή (24/3).

H Reese Witherspoon έγινε 47 και η Jennifer Aniston της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Το post που αναρτήθηκε στον ισχυρό λογαριασμό της Witherspoon έλεγε τα εξής:

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CqLzAB_vgc-

Άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αποκάλυψε στο PEOPLE: «Είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι και αυτή είναι μια πάρα πολύ φιλική απόφαση. Είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι γονείς. Επικεντρώνονται σε όλη την οικογένειά τους και το κάνουν όσο το δυνατόν πιο ομαλό για όλους».

Το σπίτι της Reese Witherspoon στην Καλιφόρνια είναι το ησυχαστήριο που όλες θα θέλαμε να έχουμε

Η Witherspoon και ο Toth ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2010 και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2011 κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής τελετής στο ράντσο της στο Ojai της Καλιφόρνια. Μαζί, απέκτησαν τον 10χρονο γιο τους Tennessee James.

https://www.instagram.com/p/CmcCz3buBKD

Θυμίζουμε πως η 47χρονη έχει επίσης δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της και πασίγνωστο ηθοποιό Ryan Phillippe: την 23χρονη Ava και τον 19χρονο Deacon.

Η Reese Witherspoon πιστεύει ότι δε μοιάζει με τη «mini me» κόρη της και μάλλον μας κοροϊδεύει

Τον Ιούλιο του 2022, η ηθοποιός του Big Little Lies μοιράστηκε φωτογραφίες της με τον Toth προς τιμήν των γενεθλίων του. Στη λεζάντα του Instagram, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στον γλυκό μου σύζυγο, JT! Δεν ξέρω κανέναν που να αγαπά όλα τα αθλήματα περισσότερο από εσένα. Σ' αγαπώ πολύ!».

https://www.instagram.com/p/CghFMOcufIE

Πριν από έναν χρόνο, στην 11η επέτειο του γάμου τους, η Witherspoon έγραψε στο Instagram: «Happy Anniversary JT!! 11 χρόνια περιπέτειες, αγάπη και γέλιο. Νιώθω τόσο τυχερή που μοιράζομαι αυτή την υπέροχη ζωή μαζί σου».

https://www.instagram.com/p/CbkiU4mO6Dm

Σε μια συνέντευξη της 2012 στο ELLE, η Witherspoon θυμήθηκε την πρώτη της συνάντηση με τον Toth στο σπίτι ενός φίλου της λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Jake Gyllenhaal. Η ηθοποιός στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν «πολύ καλός άνθρωπος» καθώς τη βοήθησε να αποφύγει μια άβολη κατάσταση.

Λίγο μετά την πέμπτη επέτειο του γάμου τους το 2016, η ηθοποιός αποκάλυψε στο PEOPLE κάποια πράγματα που λατρεύει στον σύζυγό της: «Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας υπέροχος άνθρωπος της οργάνωσης, ένας εξαιρετικός ηγέτης. Ξέρει πώς να ενώνει τους ανθρώπους... Είναι πολύ υπομονετικός και αστείος με τα παιδιά. Και τα ενθαρρύνει πραγματικά να δουν το χιούμορ στη ζωή».

https://www.instagram.com/p/CoLsDY1tIa-

Λίγα λόγια τη Reese Witherspoon

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1976. Πήρε τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Συνέβη το Καλοκαίρι (The Man in the Moon) το 1991, και αργότερα την ίδια χρονιά έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην τηλεταινία Wildflower.

Το 1996 εμφανίστηκε στο Προσευχήσου να Πεθάνεις (Freeway) και ακολούθησαν συμμετοχές σε τρεις μεγάλες ταινίες το 1998: Overnight Delivery, Pleasantville και Το Λυκόφως του Ντετέκτιβ (Twilight). Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία Σκάνδαλα στα Θρανία (Election), για την οποία έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Το 2001 ήταν η χρονιά που η καριέρα της εκτοξεύτηκε με το ρόλο της Elle Woods στην εισπρακτική επιτυχία Η Εκδίκηση της Ξανθιάς (Legally Blonde) και το 2002 ακολούθησε άλλη μια εμπορική ταινία Ο Γάμος Είναι της Μόδας (Sweet Home Alabama), η οποία παραμένει μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη εισπρακτική της επιτυχία στο αμερικανικό box office.

Το 2003 υποδύθηκε για δεύτερη φορά το ρόλο της Elle Woods στη συνέχεια Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde) ενώ συμμετείχε και ως παραγωγός.

Το 2005, η ηθοποιός έλαβε επαίνους για την ερμηνεία της ως June Carter στην ταινία Walk the Line, για την οποία κέρδισε το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα, το BAFTA και το Screen Actors Guild Award Α' γυναικείου ρόλου.

Η προσωπική ζωή

Το Μάρτιο του 1997 γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Ryan Phillippe. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 1998 και παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 1999. Απέκτησαν δύο παιδιά, την Ava η οποία γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1999 και τον Deacon ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2003. Τον Οκτώβριο του 2006, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει.

Ryan Phillippe and Reese Witherspoon (Photo by Michael Loccisano/FilmMagic)

Για όλο το 2007, κυκλοφορούσαν φήμες για τη σχέση της με τον Jake Gyllenhaal. Και οι δύο διέψευσαν τις φήμες. Ωστόσο, μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της, η Reese Witherspoon επιβεβαίωσε το δεσμό της με τον Gyllenhaal σε μια συνέντευξή της, τον Νοέμβριο του 2008. Τον Νοέμβριο του 2009 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι χώρισε, κάτι το οποίο διέψευσαν και οι δύο, ωστόσο εβδομάδες αργότερα επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους.

Το Φεβρουάριο του 2010, ανακοινώθηκε η σχέση της Reese Witherspoon με τον Jim Toth ο οποίος εργαζόταν ως ατζέντης ταλέντων στην εταιρία που εκπροσωπούσε την ηθοποιό. Οι δυο του ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 28 Δεκεμβρίου 2010 και παντρεύτηκαν στις 26 Μαρτίου 2011. Αύριο θα γιόρταζαν τη 12η επέτειο του γάμου τους.