Όταν η «Γυναίκα με τα Μαύρα» είπε ένα αγαπημένο τραγούδι και τότε που πόζαρε με μακριά μαύρα μαλλιά

Όταν η «Γυναίκα με τα Μαύρα» είπε ένα αγαπημένο τραγούδι και τότε που πόζαρε με μακριά μαύρα μαλλιά
Instagram

Τα μαγιό, οι selfie με κουκούλα στο αυτοκίνητο, οι γόβες στιλέτο και η καθημερινότητα μιας δυναμικής γυναίκας που η προσωπικότητά της έχει πολλές πτυχές.  

Έξυπνη -με ανεπτυγμένη και τη συναισθηματική νοημοσύνη, δυναμική, με ισχυρή προσωπικότητα και άπειρες γνώσεις, η Μαρία Μάρκου είναι ένα πρόσωπο που χαιρόμαστε που υπάρχει στην τηλεόραση διότι είναι η φωνή που εκπροσωπεί πάρα πολλές γυναίκες για πάρα πολλούς λόγους. Η μυστηριώδης «Γυναίκα με τα Μαύρα», ξεχωρίζει γι΄αυτό το μυστήριο που μεταξύ άλλων αναρωτιέται κανείς, ποια είναι τα ευαίσθητα σημεία της, οι αδυναμίες της και τα ελαττώματά της. Θα μπορούσε για παράδειγμα, να είναι τελειομανής και σε μια συνέντευξη που θα θέλαμε να κάνουμε μαζί της θα θέλαμε να μάθουμε πόσο τής έχει κοστίσει αυτό. Όπως θα θέλαμε να μάθουμε τί είναι αυτό που δεν συγχωρεί αλλά και τί είναι αυτό που φοβάται.

Γυναίκα με τα μαύρα: 5 black σύνολα αν φοράς κι εσύ «στολή» στη δουλειά όπως η Μαρία Μάρκου

Για την ώρα, αυτό που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι αγαπάει τη μόδα και δεν φοβάται ούτε τους πειραματισμούς με τα χρώματα αλλά ούτε και την αυστηρή «στολή» που επιλέγει στο επιτυχημένο παιχνίδι του Mega, «The Chase». Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον, και αν παίζαμε ένα παιχνίδι fashion γνώσεων μαζί της για να δούμε αν θα την πιάσουμε σε αυτό το κυνήγι ή αν θα ηττηθούμε από εκείνη. Για την ώρα, θα ρίξουμε μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram ώστε να εμπνεύσουμε, να εμπνευστούμε, και να τονίσουμε πως μια γυναίκα έχει πολλές πτυχές και μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, εκτός από το να «σπάει γυάλινες οροφές» και να διαπρέπει.

https://www.instagram.com/p/ChfG7UII5lv

Γυναίκα με τα μαύρα: Πώς είναι η Chaser με πολιτικά ρούχα & χωρίς μαύρη «στολή» - Τι φοράει συνεχώς

Μεταξύ πολλών άλλων, η Μαρία δεν φοβάται να «τσαλακωθεί», αποδεικνύοντας πως η αυστηρή «στολή», είναι μόνο μία πλευρά σε ένα παζλ που συνθέτει μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν σε παλαιότερη έξοδό της, είδαμε πως δεν δίστασε να ανέβει επί σκηνής και να τραγουδήσει ένα αγαπημένο κομμάτι το οποίο και είπε παρά καλά.

Γυναίκα με τα μαύρα: Με μίνι ροζ shirt dress η Μαρία Μάρκου έτσι όπως δεν την έχεις συνηθίσει

Η πολυσχιδής Μαρία και το τραγούδι

Στο πλαίσιο των διάφορων πτυχών και ενός αληθινού προφίλ -εντός και εκτός social media, το οποίο δεν έχει φίλτρα και χτίσιμο μίας ψεύτικης εικόνας, ας δούμε τη Μαρία Μάρκου και κάποιες από τις πολλές πλευρές της.

Η Μαρία με μαγιό

Η Μαρία σε διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της

Η Μαρία και οι selfie από εξόδους της

Η Μαρία και τα μαύρα μαλλιά

Η δυναμική Μαρία με γόβες στιλέτο

Ποια είναι η Μαρία Μάρκου

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Μαρία Μάρκου έχει ως αχίλλειο πτέρνα τη γαστρονομία και τη μαγειρική. Η δυναμική chaser κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι φιλόζωη και όσο για το πώς χαλαρώνει όταν δεν έχει τόσες υποχρεώσεις; Χαλαρώνει παίζοντας πιάνο, κάνοντας γιόγκα και κολύμβηση.