«Πάμε παρέλαση» λέει ο Κικίλιας jr και η Τζένη Μπαλατσινού τον έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία

«Πάμε παρέλαση» λέει ο Κικίλιας jr και η Τζένη Μπαλατσινού τον έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία
Instagram

Ο ξανθός Παναγιώτης- Αντώνης Κικίλιας είδε την παρέλαση από τους ώμους του μπαμπά του.

Μπορεί ο Παναγιώτης Αντώνιος Κικίλιας να είναι πολύ μικρός για να παρελάσει ο ίδιος, μιας και ήρθε στον κόσμο μόλις δύο χρόνια πριν, αυτό όμως σε τίποτα δεν τον εμπόδισε από τα να παρακολουθήσει την παρέλαση ανήμερα της Εθνικής Επετείου, μαζί με τον μπαμπά του.

Ο Κικίλιας jr υποκλίθηκε στο ταλέντο του κορυφαίου αθλητή Στέφανου Τσιτσιπά μαζί με χιλιάδες Έλληνες

Όπως μας έδειξε ο Βασίλης Κικίλιας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, πήρε τον γιο του στους ώμους του και κατευθύνθηκαν μαζί προς την Πλατεία Συντάγματος, για να δουν την εθνική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πρόκειται για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση που ξεκίνησε στις 11:00 ακριβώς, μιας και η αντίστοιχη μαθητική έγινε χθες, Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Kikilias.png
https://www.instagram.com/p/CqKqA65Aljj

Ο υπουργός Τουρισμού δίνει κάθε χρόνο το «παρών», οπότε δεν θα αποτελούσε εξαίρεση η φετινή περίσταση. Μαζί φυσικά με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, πήγαν με τον μικρό Παναγιώτη στην πλατεία Συντάγματος και μετά απόλαυσαν ανέμελες οικογενειακές στιγμές, δεδομένης της αργίας.

Ο Κικίλιας jr γίνεται δύο ετών και στις φωτό της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται σαν μεγάλο παιδάκι

Κατά τη διαδρομή τους προς το σημείο της παρέλασης, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας φωτογράφισε τον πολιτικό με τον γιο τους στους ώμους του και φόντο τα δέντρα, σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο πατρικής αγάπης και προστασίας.

«Πάμε παρέλαση», έγραψε χαρακτηριστικά ο πολιτικός και μας έδειξε τον δύο ετών Παναγιώτη – Αντώνιο να κρατά μια ελληνική σημαία όπως αρμόζει στην ημέρα αυτή.

Kikilias2.png

Την παράσταση κλέβουν και τα ξανθά του μπουκλάκια, που μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε ότι έχει μάλλον κληρονομήσει κι άλλα χαρακτηριστικά από την πρώην μοντέλο μαμά του.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού με αφορμή την ημέρα

336620740_3502231613382432_6597133570443697400_n.jpg