Πολύ καλό το Ya Habibi της Βανδή στο Just αλλά η «Καιτούλα που αγαπούσες» είχε vibe από Eurovision

Πολύ καλό το Ya Habibi της Βανδή στο Just αλλά η «Καιτούλα που αγαπούσες» είχε vibe από Eurovision
Instagram

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας είναι η απάντηση σε όσους κρίνουν τον έρωτά της ενώ με την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή νομίζαμε πως θα ακούγαμε τα παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη. «Τύφλα να έχουν οι 20άρες» είπαν για τις εκρηκτικές γυναίκες οι followers.  

Ένα ακόμη live του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής επετείου, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης και την Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια των backstage, η κριτική επιτροπή στελεχώθηκε από τα γνώριμα μέλη της. Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου παρακολούθησαν με προσοχή τα acts των συμμετεχόντων, προκειμένου να βαθμολογήσουν δίκαια και να χρίσουν νικητή τον σωστό διαγωνιζόμενο.

Βασίλισσα των 80s η Δέσποινα Βανδή με φούξια σακάκι και κολάν στην πρεμιέρα του Μπισμπίκη

Εκτός από τις επιδόσεις των παικτών, όμως, τη δική μας προσοχή -όπως πάντα- κέρδισαν αμέσως οι εμφανίσεις των κυριών του show. Μάλιστα, απόλυτοι πρωταγωνιστές στο show και στην κριτική επιτροπή που τραβά πάντα τα βλέμματα ήταν το Ya Habibi της Δέσποινας aka το νέο της τραγούδι αλλά και η «Καιτούλα που αγαπούσες» καθώς είχε κάτι από vibe Eurovision και της εμφάνισής της με iconic Celia Kritharioti φόρεμα πίσω στο 1993.

Πριν δούμε τις εμφανίσεις, να αναφέρουμε πως το νέο τραγούδι της Βανδή και ειδικότερα οι στίχοι του, αποτελούν μία έμμεση απάντηση σε όσους κρίνουν την τραγουδίστρια και τον τρόπο εκφράζει τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ya Habibi Ya, θα περνάω καλά, στην καινούργια μου αγάπη δίνω τα φιλιά…», λέει η Δέσποινα και στο επεισόδιο του Just έγινε σαφής η διάθεσή της αλλά και ο έμμεσος στόχος του κομματιού που θα κυκλοφορήσει από την Panik.

https://www.instagram.com/p/CqGAk6AgsoY

Οι εμφανίσεις των Στικούδη, Βανδή, Γαρμπή

Κατερίνα Στικούδη

«Φωτιά» στα κίτρινα ήταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία μαζί με τον στιλίστα της Κώστα Ζήση, επέλεξε μία δημιουργία Paris Valtadoros Couture. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ασημί. Το χτένισμά της με τις αφέλειες επιμελήθηκε η Αγγελική Κανδυλάκη, δημιουργώντας Beyoncé αισθητική, και το μακιγιάζ της η Gabriella Charm η οποία έδωσε περισσότερη έμφαση στο βλέμμα της αφήνοντας τα χείλη της σε πιο γήινο τόνο.

https://www.instagram.com/p/CqOhavJN9-Y

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την απόλυτη Ya Habibi εμφάνιση και το make up look που επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά η Βάσω Νακοπούλου, εναρμονίστηκε τέλεια με τη φιλοσοφία του νέου της κομματιού. Το μακιγιάζ της «έδεσε» άψογα και με το νέο της καρέ αλλά και με τη στράπλες δημιουργία που επέλεξε μαζί με τη στιλίστριά της, Chrysanthi Thomatos.

Το νέο makeover της Δέσποινας Βανδή θα σου θυμίσει κάτι από τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

336650471_551456116851601_2079408552809088921_n.jpg

Καίτη Γαρμπή

Με vibe «Ελλάδα, Χώρα του Φωτός» από τη Eurovision του 1993, η Καίτη Γαρμπή επέλεξε ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα με στρας -ανήμερα της Εθνικής επετείου- που τόνισε τα υπέροχα πόδια της, το οποίο σε συνεργασία με τον στιλίστα της Ντένη Κολποντίνο, συνδύασε με ασορτί χρωματικά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Περισσότερη έμφαση έδωσε στο μακιγιάζ και το χτένισμά της, το οποίο ήταν ένα εντυπωσιακές χαλαρές μπούκλες του γνωστού hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ήπιους γενικά τόνους, με έμφαση στο βλέμμα της το οποίο «υπογράμμισε» η make up artist Δέσποινα Αλχαζίδου.

https://www.instagram.com/p/CqOv2D2Iwg0

Η Μελίνα Νικολαϊδη έκοψε τα μαλλιά της και ήταν η «νικήτρια» του J2us: Η πόζα με τη Βανδή