Αν σου έλειψε ετοιμάσου να δεις ξανά τον Liam Ireland στη Γη της ελιάς και έναν ακόμη χωρισμό

Αν σου έλειψε ετοιμάσου να δεις ξανά τον Liam Ireland στη Γη της ελιάς και έναν ακόμη χωρισμό

Ο ηθοποιός Liam Ireland ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή και μία μόνο χαίρεται για αυτό στη Γη της ελιάς. Έχουμε όμως και δεύτερο χωρισμό. 

Ενώ ετοιμάζεται να μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς και ετοιμάζεται να αποχωρήσει ο Γιώργος Χρανιώτης λόγω του ρόλου του, έχουμε μία ενδιάμεση μικρή επιστροφή ενός ηθοποιού της πρώτης σεζόν.

Στη σειρά του prime time του Mega θα έχουμε όμως και έναν χωρισμό εν μέρει αναμενόμενο παράλληλα με τις προετοιμασίες ενός γάμου.

https://www.instagram.com/p/CdsTthLIzxX

Με το φόβο της ζωής του

Ούτε στην πιο τρελή του φαντασία δεν έχει ο Λεωνίδας το ενδεχόμενο να γίνει μελλοντικός του πεθερός στη Γη της ελιάς ο Δημοσθένης. Βασικά δεν κάνει σχέδια γάμου, γιατί ούτε με την Άννα σκεφτόταν να αλλάξει δραστικά τη ζωή του.

Όταν όμως ο Δημοσθένης θα τον απειλήσει με όπλο για να αφήσει την κόρη του Ειρήνη, εκείνος θα το ζυγίσει καλά στο μυαλό του και θα πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Φυσικό και επόμενο.

https://www.instagram.com/p/Cp3AStGsZRP

Τη φετινή χρονιά έχουμε δει αρκετούς νέους ηθοποιούς στη σειρά και μάλιστα έχουν εξελίξει το storytelling σε πολλά επίπεδα. Το πιο πρόσφατο new entry ήταν εκείνο του Γιώργου Χρανιώτη, ο ρόλος του οποίου ολοκληρώθηκε επεισοδιακά στο σενάριο.

Η Αρετή από τη Γη της Ελιάς είναι μία αληθινή Survivor - Τα φυσικά μαλλιά & τα posts ενδυνάμωσης

Και πριν υποδεχτούμε μετά το Πάσχα τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα έχουμε μία μίνι επιστροφή με τον Liam Ireland, τον γνωστό μας Στέφανο της πρώτης σεζόν και γιο της Αρετής και του Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CdxqjnBoVd9

Αρχικά με την γνωστοποίηση της είδησης του δικού του χωρισμού από την Ελένη στην Ισπανία. Τυχαία η μητέρα του Αρετή θα το μάθει ενώ όλοι το συζητούν στην Αρεόπολη, καθώς ο Στάθης το είχε ήδη πει στο καφενείο του Πότη, meeting point στη Γη της ελιάς.

https://www.instagram.com/p/CdbjjncrmLE

Η χαρά της είναι μεγάλη γιατί ούτε και αυτή τη σύντροφο και σύζυγο του γιου της αγάπησε. Βασικά ούτε καλεσμένη στο γάμο του δεν ήταν.

undefined

Τον Liam Ireland θα τον δούμε σε μία μικρή σεναριακή επιστροφή στη Μάνη. Προς το παρόν δεν υπάρχει η σκέψη για ολοκληρωτική επιστροφή καθώς ο ίδιος έχει δημιουργήσει μία άλλη επαγγελματική ζωή στην Ισπανία με τη βοήθεια όπως θυμόμαστε του Ιάκωβου Βρετάκου. Για κάποια επεισόδια θα τον έχουμε ξανά στο team.

Φυσικά όλα μπορεί να αλλάξουν στη συνέχεια. Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές φέτος σε αρκετές σειρές μυθοπλασίας. Υπάρχουν αυτό που λέμε ευέλικτες αλλαγές στο σενάριο ανάλογα και με το ενδιαφέρον που έχει ένας ρόλος.

Προς το παρόν θα μας απασχολήσει η απαγωγή του Μάνου μέχρι να μάθουμε το αίσιο τέλος της.