Η Κλέλια Ρένεση βάπτισε την κόρη της- Οι 3 νονοί, το όνομα της μικρής και οι ευχές της Γερμανού

Η Κλέλια Ρένεση βάπτισε την κόρη της- Οι 3 νονοί, το όνομα της μικρής και οι ευχές της Γερμανού

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες της 4χρονης κόρης της.

Η Κλέλια Ρένεση πέρασε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο γεμάτο συγκινήσεις καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (26/03) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η βάπτιση της κόρης της, Κοραλίας.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή αλλά και ότι αφορά την 4χρονη κόρη της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι εξαιρετικά σπάνιες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες με το πρόσωπο της μικρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Αλίκη» από τη «Βέρα στο δεξί» γνώρισε τον έρωτα της ζωής της σε ένα ταξίδι με την Κλέλια Ρένεση

Η βάπτιση της 4χρονης Κοραλίας

Η 41χρονη είχε διοργανώσει με κάθε λεπτομέρεια το μυστήριο στο οποίο έδωσαν το παρών άτομα από τον στενό κύκλο της ηθοποιού. Η νεοφώτιστη Κοραλία απέκτησε τρεις νονούς, οι οποίοι είναι πολύ στενοί φίλοι της μαμάς της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα καρουζέλ με φωτογραφίες από το μυστήριο και το συνόδευσε με ένα από καρδιάς μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CqQhPNRoGyb

«Άξιοι και οι τρεις!! Η Κοραλία βαπτίστηκε κ απέκτησε τρεις υπέροχους νονούς! Ευχαριστώ κ τους τρεις για την αγάπη κ την γλύκα τους, τον Παππα-Γιαννη @ioannistsaftaridis για την ορθάνοιχτη καρδιά του, κ όλους όσοι μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη μέρα γιορτή! Σας αγαπάμε!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ευτυχισμένη μαμά.

Oι εγκάρδιες ευχές της Ναταλίας Γερμανού

Η παρουσιάστρια ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το post της ηθοποιού, στέλνοντας τις ωραιότερες ευχές για την μικρή Κοραλία.

«Γεμάτη φως και δύναμη να ναι η ζωή της», έγραψε η Ναταλία Γερμανού προσθέτοντας μερικά emojis σε σχήμα καρδιάς.

eyxes_germanou.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το μυστήριο.

H τρυφερή σχέση της ηθοποιού με την κόρη της και το σπίτι τους

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019 και από τότε πηγαίνει σχεδόν παντού με την μικρή Κοραλία, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τη ζωή της κόρης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/ChEh-IpqALG

Όσον αφορά τον μπαμπά της κόρης της, η 41χρονη δεν έχει αναφερθεί σε αυτόν αρκούμενη απλώς στο να διαψεύσει όσους ισχυρίζονταν ότι είναι ο Manu Chao. Πολλοί τους ήθελαν ζευγάρι στο παρελθόν, κάτι που η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει. Ωστόσο, όπως έχει τονίσει ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη και αμοιβαία εκτίμηση.

https://www.instagram.com/p/B9wGM42pie7

«Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Η καλλιτέχνης και η 4χρονη κόρη της μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι με πολλά μποέμ στοιχεία. Πλάνα από αυτό έχουμε δει κατά καιρούς στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η cozy κουζίνα, το άνετο καθιστικό και η μεγάλη βιβλιοθήκη. Στον χώρο κυριαρχούν τα neutral και τα λευκά χρώματα, ενώ αν ζηλέψαμε κάτι αυτό σίγουρα ήταν το υπέροχο τζάκι και η θέα από τη βεράντα.

Πηγή κεντρικής: klelia_renesi