IQ 160: Νίκος Κουρής & Σμαράγδα Καρύδη αγαπήθηκαν ως ζευγάρι αλλά ο Ορέστης Τσάνγκ έκανε την έκπληξη

IQ 160: Νίκος Κουρής & Σμαράγδα Καρύδη αγαπήθηκαν ως ζευγάρι αλλά ο Ορέστης Τσάνγκ έκανε την έκπληξη

Η παρουσία του πρώην παίκτη του Survivor και η πρεμιέρα της νέας σειράς «IQ 160» στο Star έφερε θετικά σχόλια στο Twitter κυρίως για την χημεία του τηλεοπτικού ζευγαριού Νίκου Κουρή και Σμαράγδας Καρύδη. 

Η ελληνική τηλεοπτική μεταφορά της γαλλικής σειράς «ΗPI: Ηaut Potentiel Intellectuel» με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή πέτυχε να κερδίσει στην πρεμιέρα του «ΙQ 160» το κοινό.

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι πια η Ντάλια του «Παρά Πέντε» αν και στο Twitter βρήκαν πολλά όμοια στοιχεία της με την νέα της ηρωίδα Πηνελόπη Μουρίκη αλλά προκαλεί το ίδιο γέλιο με τότε, ενώ ο Νίκος Κουρής κέρδισε τις φανς του με το στυλ του και μία ημίγυμνη σκηνή του. Αλλά ο μάρτυρας - κλειδί και πρώην παίκτης του Survivor έκανε την μικρή έκπληξη. Ορέστης Τσάνγκ τώρα και ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CqAlls5o0ik

Ορέστης Τσάνγκ σε ρόλο guest και ο Νίκος Κουρής που όσο μεγαλώνει ομορφαίνει

Η πρώην καθαρίστρια Πηνελόπη Μουρίκη έγινε σύμβουλος της αστυνομίας και ξεκίνησε να βοηθά στην επίλυση των εγκλημάτων στο «IQ 160» και η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίστηκε με μπριο και με στυλ που θύμισε μεν την Ντάλια αλλά στην πιο εξελιγμένη της μορφή και αυτό το λέμε για καλό, γιατί αναφερόμαστε σε μία κωμική σειρά.

Αν και η ηθοποιός μπορεί να παίξει τα πάντα με επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CqQRYs6qKo-

Σε κάποιους η σειρά θύμισε Erin Brockovich λόγω και του μωρού και 3ου παιδιού της ηρωίδας, σε άλλους τον κλασσικό Μονκ (η εμμονή του Νίκου Κουρή ως αστυνομικός να καθαρίζει συνέχεια τα χέρια του) και υπήρχαν και εκείνοι που διέκριναν στοιχεία της επίσης αστυνομικής σειράς «Castle». Αλλά εδώ μιλάμε για την μεταφορά γαλλικής σειράς, που έγινε με τα ίδια standards και πέτυχε να αποδώσει το ίδιο κλίμα σε φωτογραφία, σκηνοθεσία, μοντάζ και φυσικά υποκριτική.

iq160.JPG

Κάποιοι ζήτησαν και την παλιά παρέα του «Παρά Πέντε» ως guest για reunion λύσης εγκλημάτων. Καθόλου κακή ιδέα.

smaragda2.JPG

Στη σειρά κατά καιρούς θα βλέπουμε αρκετούς guest, αλλά χθες την τιμητική του είχε ο Ορέστης Τσάνγκ από το πρώτο Survivor που έπαιξε για λίγο τον μάρτυρα - ράφτη που μιλούσε για τον γείτονα και θύμα της δολοφονίας.

tsangk.jpg

Το κοινό ψιλοσάστισε αρχικά αλλά στο Twitter οι χρήστες, θέωρησαν ότι ήταν καλός. Μία νέα καριέρα ανοίγεται για τον Τσάνγκ.

Στην σειρά είχαμε και ένα δεύτερο guest με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, γνώριμο της Σμαράγδας, αφού είναι ο σύζυγος της Φωτεινής Αθερίδου.

Οι χρήστες του Twitter έδωσαν τα εύσημα στη σειρά και στον πάντα γοητευτικό Νίκο Κουρή.