Η Γιώτα μονομαχεί με τον Γρηγόρη και αποχωρεί από το MasterChef λίγο πριν πει και εκείνος το «αντίο»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γιώτα μονομαχεί με τον Γρηγόρη και αποχωρεί από το MasterChef λίγο πριν πει και εκείνος το «αντίο»

Πώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο σπίτι του MasterChef έστω και στη μικρή χρονικά παραμονή του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στον διαγωνισμό. 

Σε έχουμε ενημερώσει ήδη εδώ και αρκετές μέρες για την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο MasterChef και ήδη το τρέιλερ έχει ενθουσιάσει τους φανς του τηλεοπτικού διαγωνισμού.

Πριν τον δούμε να μονομαχεί στο τελικό στάδιο με την Γιώτα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η μονομαχία που θα προηγηθεί μεταξύ της Γιώτας, της Πωλίνας και του Παύλου. Ποιοι δεν θα δουν ευχάριστα την είσοδο του Γρηγόρη στο σπίτι του MasterChef;

Η εντυπωσιακή είσοδος του Γρηγόρη και η επεισοδιακή έξοδος του

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε αλλαγές. Αρχικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μοίρασε ο Γιώργος Πορφύρης ειδικά στον Μότο Μότο στον οποίο έδωσε τα μισά υλικά και με το πλεονέκτημα που έδωσε στον Άγγελο να μαγειρέψει και με τις δύο κατηγορίες των υλικών (κρέας ή λαχανικά).

Nικητής της δοκιμασίας ο Θόδωρος και αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί θα ορίσει και τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και εδώ θα παιχτούν πολλά. Γιατί συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ των νέων και των παλαιών παικτών.

Η Πωλίνα, η Γιώτα και ο βετεράνος στις δοκιμασίες αποχώρησης Παύλος σήμερα θα αναμετρηθούν για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Όμως τελικά η Γιώτα θα είναι εκείνη που θα αγωνιστεί με τον νεοεισερχόμενο Γρηγόρη Γιαννόπουλο από το MasterChef 6.

Και τελικά η Γιώτα θα αποχωρήσει.

Ήδη σε έχουμε ενημερώσει πως ο Γρηγόρης μπαίνει στον διαγωνισμό, μόνο που λόγω ενός μικρού του ατυχήματος θα φύγει μερικά επεισόδια αργότερα.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος μπαίνει στο MasterChef αλλά αποχωρεί εντελώς ξαφνικά λόγω ατυχήματος

Ευτυχώς το κόψιμο που είχε στο χέρι του δεν ήταν σοβαρό για να του στερήσει και τη δουλειά του εκτός MasterChef.

Η είσοδος του Γρηγόρη θα φέρει αναταραχές στο σπίτι και ειδικά στον Αλέξανδρο, τον Θοδωρή και τη Στέλλα. Ειδικά στην ομαδική δοκιμασία θα τον βρουν ως το εύκολο θύμα για να τον θέσουν στο περιθώριο, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Πάντως το κοινό στο Twitter περιμένει με λαχτάρα για να δει τον παλιό αγαπημένο παίκτη του διαγωνισμού. Είχε κάποιες ελπίδες μήπως έβλεπε την Πωλίνα εκτός, αλλά ας μην ανησυχούν. Οι πληροφορίες λένε πως η παίκτρια δεν θα καταφέρει να τερματίσει στην τελικά δεκάδα.