«Την απιστία δε τη συγχωράω»: Η Ελισάβετ στο «Μαύρο Ρόδο» σοκάρεται με την προδοσία του Πέτρου

Κατερίνα Μπούσιου
«Την απιστία δε τη συγχωράω»: Η Ελισάβετ στο «Μαύρο Ρόδο» σοκάρεται με την προδοσία του Πέτρου

Ο νεαρός Καστρινός τα καταστρέφει όλα σε μία βραδιά. Πώς το ζευγάρι της σειράς (Ελισάβετ και Πέτρος), θα περάσει την πιο δύσκολη στιγμή του και καθοριστική για τη συνέχεια. 

Ο έρωτας του πρωταγωνιστικού ζευγαριού στο «Μαύρο Ρόδο» έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού της σειράς και όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Φωτεινής Παπαθεοδώρου και του Μιχαήλ Ταμπακάκη.

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος όμως, θα περάσουν μία μεγάλη κρίση εμπιστοσύνης στη σχέση τους, μία πρωτοφανή κρίση λόγω της απιστίας του. Μία βραδιά αρκεί να τα καταστρέψει όλα. Και εκεί θα επωφεληθεί από την κατάσταση ο Γεράσιμος που καραδοκούσε τόσο καιρό για ένα σφάλμα του υιού Καστρινού.

Νύχτα καρναβαλιού με απρόοπτα

Ένα διαρκές πισωγύρισμα στο παρελθόν της κάνει διαρκώς η πρωταγωνίστρια στο «Μαύρο Ρόδο» όπως σου έχω ξαναπεί και αυτό δεν είναι πάντα για καλό.

Ο σύντροφός της πλέον προσπαθεί να την πείσει να μην επιστρέψει στην Γερακιανή, αλλά εκείνη θέλει να πάει στο μοναστήρι, γιατί αναζητά ένα σημάδι. Κάνει καλά που ζει μία κοσμική ζωή ως ερωτευμένο κορίτσι ή θα πρέπει να αφοσιωθεί μία και καλή στη μοναστική ζωή;

Τη μόνη παραχώρηση που κάνει είναι να πάει μαζί με τον Πέτρο σε μία γιορτή παράλληλα με το καρναβάλι της Πάτρας, αλλά παθαίνει σοκ με τον κόσμο. Εκεί τυχαία θα βρεθεί ο Γεράσιμος για να τη σώσει για μία ακόμη φορά.

Ο Πέτρος θα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, θα μεθύσει και στο τέλος θα περάσει τη βραδιά του στο σπίτι της Νατάσας, του πρώην δεσμού του.

https://www.instagram.com/p/CqIhDRHI-QZ

Η Ελισάβετ δεν θα μάθει ακόμη για την απιστία του αλλά αυτή θα είναι καθοριστική για την συνέχεια της σχέσης τους.

Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

https://www.instagram.com/p/CpH6GNAIufF

Ενδιάμεσα θα υπάρξει και η απόπειρα αυτοκτονίας του Γεράσιμου που θα την απασχολήσει μέχρι να ξεκαθαρίσει τι νιώθει.

Αυτά τα ερωτικά διλήμματα η Ελισάβετ θα τα ζήσει μέχρι τις αρχές Μαΐου, όπου και θα πάρει την οριστική απόφαση για το τι θα κάνει στη ζωή της.