Tο μήνυμα του Άγγελου στους Παγιδευμένους προκάλεσε γέλια και θύμισε τον viral Σταύρο του TikTok

Κατερίνα Μπούσιου
Tο μήνυμα του Άγγελου στους Παγιδευμένους προκάλεσε γέλια και θύμισε τον viral Σταύρο του TikTok

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με τον τηλεοπτικό του κουμπάρο Πέτρο Λαγούτη είδε το βίντεο με τον Άγγελο που δίχασε εν μέρει το κοινό του Twitter. Ευτυχώς κάποιοι είχαν χιούμορ.

Το αχτύπητο δίδυμο στη σειρά «Παγιδευμένοι» ήταν από την αρχή της σειράς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και ο Πέτρος Λαγούτης ως Δημήτρης και Αντρέας, κουμπάροι, φίλοι και συνεργάτες.

Χθες έζησαν μαζί την κορυφαία στιγμή βλέποντας το βίντεο του Άγγελου που εξηγεί τι έχει συμβεί με τον θάνατό του. Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει και έναν καυγά Δημήτρη και Άννας πριν γίνει το μεγάλο «μπαμ» με την ανακάλυψη του πτώματος του πατέρα της. Το Twitter διασκέδασε με την ψυχή του με τον Άγγελο και τον παρομοίασε με τον viral Σταύρο του TikTok.

Αννιώ μου καλησπέρα

Πριν από λίγα επεισόδια είχαμε δει στη σειρά Παγιδευμένοι ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το βίντεο που είχε στείλει ο Άγγελος μετά θάνατον στην πρώην κολλητή του φίλη την Άννα. Ο δολοφόνος είναι το κεντρικό πρόσωπο φέτος της σειράς γιατί εκείνος σκότωσε και την αδελφή της και έμπλεξε όλους τους τηλεοπτικούς ήρωες εξαρχής, σε απίστευτες περιπέτειες.

https://www.instagram.com/p/CqWI5oqAt88

Το άψογα σκηνοθετημένο βίντεο στο σκοτάδι μας τρόμαξε όσο έπρεπε. Πάντως τον εισαγγελέα Μαρκέτο και τον αστυνόμο Αντρέα που κατάφεραν να παραβιάσουν τον υπολογιστή της Άννας για να το δουν, τους δημιούργησε αίσθημα αποστροφής αρχικά με το διαστροφικό του μυαλό και προβληματισμού στη συνέχεια.

Γιατί ο Άγγελος τους παίδευσε όλους, επειδή δεν ήθελε να μπει στη φυλακή και άφησε και άλλους γρίφους.

https://www.instagram.com/p/Cl1LO6YoBrR

Το κοινό στο Twitter αρχικά τρόμαξε, μετά γέλασε, στη συνέχεια αποθεώσε τον ηθοποιό Βασίλη Τριανταφύλλου που υποδύθηκε τον δολοφόνο ενώ κάποιοι εφυέστατα παρομοίασαν από το ύφος αυτό το μήνυμα, με το γνωστό viral μήνυμα του γύπα Σταύρου στα social media που συζητιέται πολύ αυτές τις ημέρες.

Στο τέλος του βίντεο ο Άγγελος έκανε μία προειδοποίηση και μίλησε για ένα μεγάλο «μπαμ». Φυσικά αναφερόταν στο πτώμα του πατέρα της Κοσμά, αλλά το όνομα δεν το ανέφερε.

https://www.instagram.com/p/CmEjeiJs7Ao

Ο Δημήτρης Μαρκέτος δεν θα το ξεχάσει αυτό στη συνέχεια. Γιατί σε λίγα επεισόδια από σήμερα το πτώμα θα ανακαλυφθεί μέσω του Άκη που έχει συλληφθεί και τα ομολογεί όλα στον Αλέκο Χατζή. Ο οποίος μετά το βίντεο του Άγγελου έχει βγει από τη φυλακή, αθώος για τον θάνατό του.

Παγιδευμένοι με συγκίνηση και σοκ: Η Άννα βρίσκει τον πατέρα της νεκρό και όλα αλλάζουν

Τώρα ξεκινά το μεγαλύτερο δράμα της σειράς για φέτος. Η Άννα χαμένη μέσα στις εξελίξεις δεν ξέρει ποιος σκότωσε τον πατέρα της και όλη η οικογένεια του Δημήτρη σε πανικό. Ο παππούς Γεράσιμος θα αναλάβει και πάλι δράση.