Η Γιώτα Λιοπετρίτη αποχώρησε από το MasterChef με Λεξ και το μήνυμα στο Instagram τα είπε όλα

Η Γιώτα Λιοπετρίτη αποχώρησε από το MasterChef με Λεξ και το μήνυμα στο Instagram τα είπε όλα

Η Γιώτα αποχώρησε από το MasterChef με μήνυμα που ενέπνευσε ακόμα και τους κριτές. 

Η Γιώτα Λιπετρίτη ήταν εκείνη που τελικά είδε την πόρτα εξόδο από το MasterChef.Η 30χρονη άφησε την καριέρα της στη Μεγάλη Βρετανία, τα παράτησε όλα κι έφτασε μέχρι και τους 16 του MasterChef, επιτρέποντας στον Γρηγόρη Γιαννόπουλο να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Με Λεξ αποχαιρέτησε η Γιώτα:

Η 30χρονη στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της έδωσε μαθήματα διαχείρησης της ήττας και είπε χαρακτηριστικά:

«Το να λες ένα μπράβο στον εαυτό σου πού και πού δεν κοστίζει κάτι και σήμερα λέω μπράβο στον εαυτό μου που έφτασε ως εδώ. Είμαι περήφανη που ήρθα εδώ χωρίς να έχω τελειώσει κάποια σχολή. Δεν πίστευα πως θα έρθω εδώ και θα βρω μια μικρή οικογένεια. Το MasterChef για μένα ήταν Ιθάκη, πιο πολύ σημασία είχε το ταξίδι κι όχι ο προορισμός. Είναι δύσκολο όλο αυτό, δεν ήθελα να φύγω αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί το MasterChe με έσπρωξε να κάνω αυτό που θέλω και να γίνω καλύτερη. Κι όπως λέει και ο Λεξ, το πιο σπάνιο λουλούδι μέσα στο τσιμέντο ανθίζει», είπε η Γιώτα, η οποία αποθεώθηκε από τους τρεις κριτές για το γεγονός πως τα παράτησε όλα και έκανε μια νέα αρχή.

https://www.instagram.com/p/CqWLq13pVB8

Η Γιώτα βλέπει στον τελικό Πορφύρη, Κόκοτα και Μπέη.

Όταν οι κριτές ρώτησαν την Γιώτα ποιους βλέπει στην τριάδα του τελικού, η ίδια μίλησε για τον Γιώργο Πορφύρη, την Μαρία Μπέη και τον Κωνσταντίνο Κόκοτα ενώ στο γράμμα που άφησε στους παίκτες που μένουν πίσω, η αφιέρωση στον Πορφύρη, με τον οποίο υποτίθεται πως υπήρξε ένα φλερτ, ήταν χαρακτηριστική:

«Με Λέξαρο μας αποχαιρέτησε η Γιώτα. Μπορεί να φεύγει ηττημένη όμως η νίκη της είναι μεγάλη. Κατάφερε και κόντραρε επαγγελματίες μάγειρες. Μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα η παρουσία της στο #MasterChefGR… Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας», έγραψε χαρακτηριστικά το επίσημο account του MasterChef στο Twitter.

Το πρώτο ποστ της Γιώτας στο Instagram

Μετά την αποχώρησή της, η Γιώτα έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram μιλώντας για τη μαγεία του MasterChef.

https://www.instagram.com/p/CqXNKM8Na1r

«Aν μου έλεγε κάποιος πριν ένα χρόνο (όσο ζούσα ακόμα σε ένα ψαροχώρι στην Αγγλία) πως θα έχω φτάσει στη 16άδα του @masterchefgr θα γελούσα.
Κάπου εδώ, λοιπόν, τελειώνει και το δικό μου ταξίδι στο ΜΣ. Ένα πανέμορφο, σουρεάλ ταξίδι στο οποίο δεν έλειψαν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες, αλλά και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες και φιλίες μιας ζωής.

ΜΣ για μένα είναι να ζεις ΟΛΑ τα συναισθήματα σχεδόν ταυτόχρονα, να εξουθενώνεσαι ψυχολογικά αλλά πάντα να θες να το ζήσεις λίγο ακόμα.. Μια αλλόκοτη μαγεία.
Κρατάω τις όμορφες στιγμές στο σπίτι και στην κουζίνα του @masterchefgr με την μαστερσεφηκή μου οικογένεια· τη @mariamatsoukarou , τη @sev_log , το @nikitasfil , τον @kokkotas_k , τη @mariabay_official_ και τον @giorgos_porfiris .

Χωρίς εσάς το ΜΣ7 δε θα ήταν το ίδιο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια και στους φίλους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ την παραγωγή @starchanneltv , τους σεφ @scontizas , @ioannidispanos , @chef_koutsopoulosleonidas , @nick.d.thomas , @alexandros_charalabopoulos , και φυσικά όλο το συνεργείο (the unsung heroes!) που δουλεύουν ασταμάτητα για να βγει το ΜΣ7.

Ευχαριστώ για όλα @masterchefgr και @starchanneltv .
P.S. It’s never too late to chase your dreams; f**k anyone who says otherwise.

Η audition της Γιώτας

Η Γιώτα Λιοπετρίτη κατά τη διάρκεια της οντισιόν της μαγείρεψε λαβράκι σοτέ με σπαράγγια, το οποίο ήταν αρκετό για να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Το πιάτο της εντυπωσίασε τους κριτές παίρνοντας αρκετά θετικά σχόλια με το Σωτήρη Κοντιζά να αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για το καλύτερο ψήσιμο ψαριού, που έχει1 δει φέτος.

Έτσι, το πιάτο της ήταν αρκετό για να της χαρίσει μία λευκή ποδιά, η οποία της εξασφάλισε απευθείας μία θέση στο σπίτι του διαγωνισμού.