Πέγκυ Ζήνα & Γιώργος Λύρας λένε «ένα θα' μαστε για πάντα εμείς» στην κόρη τους με μία φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πέγκυ Ζήνα & Γιώργος Λύρας λένε «ένα θα' μαστε για πάντα εμείς» στην κόρη τους με μία φωτογραφία

Η τραγουδίστρια βρίσκεται οικογενειακώς στην Αμερική και δεν σταματά να δημοσιεύει τρυφερά #familygoals στιγμιότυπα.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι με διαφορά ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Φέτος μετρούν 27 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, με την 12χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα να αποτελεί την πηγή της καθημερινής τους ευτυχία.

Ο σύζυγος και η κόρη της τραγουδίστριας την συνοδεύουν στην περιοδεία της στην Αμερική, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Οι τρεις τους βρέθηκαν πριν λίγα 24ωρα στο Μontreal και στην παραλία Santa Monica στην California όπου και πόζαραν αγκαλιασμένοι, δημοσιεύοντας αργότερα την φωτογραφία στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CqUYpAHO4VF

Η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε το πιο τρυφερό οικογενειακό κολάζ

Πριν λίγες ώρες η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο ίδιο σημείο σε διαφορετικές χρονιές.

https://www.instagram.com/p/CqWMON1Phxl

Το 2015 και το 2018, το αγαπημένο ζευγάρι είχε βρεθεί στο Hollywood και συγκεκριμένα έξω από το θέατρο El Capitan στο Hollywood. Πέντε χρόνια αργότερα η καλλιτέχνης και ο manager πόζαραν στο ίδιο ακριβώς μέρος, αυτή τη φορά μαζί με την εκλεκτή παρέα της κόρης τους, Ηλέκτρας Λύρα.

Ακολούθησε παρόμοιο post του Γιώργου Λύρα ο οποίος εμπλούτισε το κολάζ με μερικές ακόμη φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CqWIYJaPd5V

«Τα χρόνια περνούν γρήγορα… Και είναι όμορφα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο γνωστός manager έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του και μοιράζεται συχνά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media αποκαλώντας την «κόσμο του» και «μεγάλη του αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CqGG8N1Oj4l

Η Ηλέκτρα Λύρα έχει μεγαλώσει αρκετά και όπως μπορείς να δεις έχει φτάσει σε ύψος τους γονείς της. Η νεαρή κοπέλα δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το ταξίδι με τους γονείς της στις ΗΠΑ, ποζάροντας διαρκώς στον φακό και χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CqLx00mO4Hs

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της οικογένειας στην Αμερική.

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα σαν πριγκίπισσα πάνω στο άλογο κάνει τον μπαμπά της να «λιώνει»

«Για μένα η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ η ζωή μου, ήταν κομμάτι της. Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξη, ώστε να πατήσω. Μπορεί να μη βρισκόμουν σήμερα εδώ που είμαι εάν δεν ήταν ο Γιώργος. Το ήθελε πιο πολύ από εμένα. Εγώ θα άνοιγα ακόμα πρόγραμμα, είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου, είναι μία πεποίθηση που κουβαλάω, ότι δεν αξίζω όσα μου ήρθαν. Δεν μπορώ να διεκδικώ, είναι το χειρότερό μου. Δεν μπορώ ούτε τα κεκτημένα μου να διεκδικήσω. Γι' αυτό λέω ότι εάν δεν ήταν ο Γιώργος δεν θα ήμουν εδώ. Ήταν αδύνατον να επιβιώσει ο δικός μου χαρακτήρας στον χώρο», εξομολογήθηκε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα στην Αννίτα Πάνια.

Το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας κατοικούν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Το σπίτι τους είναι αρκετά φωτεινό και ευρύχωρο. Το σαλόνι διαθέτει τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο και τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα. Δεν αποτελεί τυχαία λοιπόν αγαπημένο spot της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CeJfehPqWiq

Οι τοίχοι έχουν ξύλινη επένδυση σε καφέ-πορτοκαλί χρώμα ενώ τα minimal έπιπλα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CZXqeheKM3l

Τα παιχνίδια της 12χρονης βρίσκονται σχεδόν παντού και ο υπέροχος κήπος με το γκαζόν είναι το μέρος όπου παίζει η μικρή Ηλέκτρα με τον τετράποδο φίλο της.

Πηγή κεντρικής: giorgosliras