Ο Βασάλος έκανε τη μεγάλη γκάφα στο Survivor για την Ευρυδίκη και το Twitter του θύμισε τον Μόργκαν

Ο Βασάλος έκανε τη μεγάλη γκάφα στο Survivor για την Ευρυδίκη και το Twitter του θύμισε τον Μόργκαν

Οι ερωτικές εξομολογήσεις Μπόγδανου, Χαμπέρη, οι σπόντες της Ελευθερίας και η πρώτη δήλωση Βασάλου για την σχέση με την Ευριδίκη, ήταν η αντεπίθεση της παραγωγής του Survivor στο κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις νέες αποχωρήσεις. 

Το μενού χθες στο Survivor εκτός από τη δημοπρασία φαγητού, είχε και ερωτικές εξομολογήσεις. Ήταν το τίμημα για να κερδίσουν χρήματα οι παίκτες για να ποντάρουν και όλο αυτό ήταν μία έμμεση προσπάθεια της παραγωγής να αντιστραφεί το κλίμα μετά τις αποχωρήσεις από το reality.

Ήταν λίγο οξύμωρο το παιχνίδι με το φαγητό, γιατί το κοινό πιστεύει πια πως όλοι γενικά τρώνε σε αυτό το παιχνίδι, που μόνο επιβίωσης δεν είναι. Πάντως εκείνος που έπεσε στην παγίδα, ήταν ο Βασάλος που μίλησε για πρώτη φορά για το τι συμβαίνει στη σχέση του με την Βαλαβάνη και το Twitter τον τρόλαρε κανονικά. Αχ, Κωνσταντίνε και να ήξερες.

atzzoun.JPG

Από τη νίκη του Μπάρτζη στην αναγγελίες γάμου

Ο Νίκος Μπάρτζης έφερε χθες στο Survivor All Star, τον τελευταίο πόντο νίκης στους Μπλε και επιτέλους κατάφεραν μετά από καιρό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, διαβάζοντας μηνύματα κυρίως από τα social media.

https://www.instagram.com/p/CqYnb8mte8-

Αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της βραδιάς αφορούσε στην δημοπρασία φαγητού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί στη θέση του παρουσιαστή. Ο ίδιος ανέφερε πως είχε εμπνευστεί ο ίδιος το νέο παιχνίδι μνήμης, για να κερδίσουν αρχικά χρήματα οι παίκτες και μετά να ποντάρουν. Οι παίκτες έβλεπαν έναν πίνακα με πόλεις, έπρεπε να θυμούνται όσες περισσότερες μπορούν, αλλά όταν εκείνος κρυβόταν ο παραγωγός του Survivor All Star τους τρέλαινε με προσωπικές ερωτήσεις για να τους αποπροσανατολίσει.

https://www.instagram.com/p/CqYrV8_u5zJ

Κάπως έτσι αρχικά μάθαμε από τον Ηλία Μπόγδανο ότι με το που θα επιστρέψει στην Ελλάδα θα κάνει τον γάμο με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου «Για αυτό είμαι εδώ. Θα γίνει ο γάμος και σύντομα μάλιστα» όπως είπε.

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε αρχικά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για την Ελευθερία και το πόσο στενή σχέση έχουν (φιλική όπως είπε ο παίκτης) αλλά η τραγουδίστρια τον κατακεραύνωσε στη συνέχεια λέγοντας πως δεν του έχει πια εμπιστοσύνη.

Ο Ηλίας Γκότσης νιώθει νικητής στην τοποθεσία Ελ. Βενιζέλος -To Twitter είναι έξαλλο με το Survivor

Εκείνος που έπεσε για τα καλά στην παγίδα του Ατζούν ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Τούρκος παραγωγός μπήκε κατευθείαν στο ψητό και τον ρώτησε για την Ευρυδίκη και εκείνος απάντησε αρχικά: «Την έχω στην καρδιά μου, αυτό δεν αλλάζει. Τώρα με κομπλάρετε κύριε Ατζούν. Έχω ιδρώσει». Και όταν ο Ατζούν του είπε στον ενεστώτα ότι είναι φανταστικό ζευγάρι οι δυο τους ο Κωνσταντίνος ταράχτηκε και μπερδεύτηκε: «Είμαστε είμαστε. Είμαστε...είναι περίπλοκο. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τα πω όλα στο Survivor».

Ο Ιλιτζαλί επέμενε ρωτώντας τον αν ξέρει αν είναι μαζί ή όχι και ο Βασάλος συνέχιζε να λέει την λέξη «περίπλοκο» και λέγοντας «Είμαστε μαζί 6 χρόνια. Μόλις βγήκαμε από το Survivor τα φτιάξαμε τον Αύγουστο και μέσα σε δύο εβδομάδες συγκατοικήσαμε».

Ο χρόνος που χρησιμοποίησε μας έκανε να απορήσουμε ξανά για τη σχέση τους, αλλά μαζί μας και το κοινό στο Twitter που συμβούλεψε νοητά τον Βασάλο να σταματήσει να μιλά για αυτό ή να μας πει την αλήθεια, αναφέροντας μάλιστα και τον Μόργκαν, τη φημολογούμενη νέα σχέση της Ευρυδίκης.

Παρόλα αυτά τα χαριτωμένα, η ζημιά έχει γίνει στο Survivor. Οι αποχωρήσεις των φαβορί έχουν δημιουργήσει μία πτώση ενδιαφέροντος του κοινού. Που δύσκολα θα επιστρέψει. Το δείχνει και η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

apoxoriseis.JPG