Την Ελένη Τσολάκη δεν τη νοιάζουν οι φήμες για τον γάμο της - Οι σπάνιες φωτό με τον Παύλο

Την Ελένη Τσολάκη δεν τη νοιάζουν οι φήμες για τον γάμο της - Οι σπάνιες φωτό με τον Παύλο

Η The Voice εμπειρία της Ελένης Τσολάκη στο τραγούδι με γνωστό συνθέτη και το spoiler για το επαγγελματικό της μέλλον στο ΟPEN. 

Χρειάστηκε αρκετή υπομονή από την πλευρά της για να καταφέρει φέτος η Ελένη Τσολάκη να κάνει επιτυχία με την εκπομπή της στο Open. Η καλή της χρονιά αφορά και στα προσωπικά της όπου και εκεί διαθέτει εξίσου μεγάλη υπομονή, με όσα έχουν γραφτεί και όσα έχει ακούσει περί κρίσης στον γάμο της.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν αποκαλυπτική για την εμπειρία που είχε με γνωστό συνθέτη στη Θεσσαλονίκη, για το επαγγελματικό της μέλλον και τον τρόπο που διαχειρίζεται τις φήμες για τον γάμο της. Ο σύζυγός της Παύλος Πετρουλάκης δεν αγαπά τη δημοσιότητα και το αποδεικνύουν οι σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες και όχι στο προφίλ της στο Instagram. Εκεί που ανακαλύψαμε και μία φωτογραφία με την μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CqSVA-NjclT

Η The Voice εμπειρία της με τον Λάκη Παπαδόπουλο

Η Ελένη Τσολάκη φέτος έχει βρει τα επαγγελματικά της πατήματα και κάνει μία ιδιαίτερα καλή χρονιά ως οικοδέσποινα του «Open weekend». Είναι ίσως η καλύτερη στιγμή της μετά τη συνεργασία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day», όταν και αποφάσισε να ακολουθήσει την δική της σόλο διαδρομή στην τηλεόραση.

tsolaki_tsimtsili.jpg

Τώρα πια νιώθει όχι μόνο σίγουρη για τον εαυτό της αλλά και έτοιμη να προσπερνά δυσκολίες και κριτικές. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες εκμηστηρεύτηκε και το όνειρό της που ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έκανε μάλιστα και μία ιδιότυπη οντισιόν σε μία καφετέρια της Θεσσαλονίκης με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Και η εμπειρία αυτή έμοιαζε πολύ με το «The Voice» όπως την χαρακτήρισε και ο Γρηγόρης.

Η Ελένη Τσολάκη γιόρτασε 5 χρόνια γάμου με αδημοσίευτα βίντεο από την προετοιμασία της ως νύφη

«Είχα συναντήσει τον Λάκη Παπαδόπουλο σε μία καφετέρια στην Θεσσαλονίκη και του είχα πει τον καημό μου ότι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. για το τραγούδι. Μου είπε ότι έχω ένα ωραίο γρέζι στη φωνή μου και με έβαλε να πω ένα τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Εγώ ντρεπόμουν και του είπα να γυρίσει πλάτη. Το τραγούδι που λέω πολύ ωραία είναι όμως το «Σκόνη και θρύψαλα», είπε η Ελένη και ο Γρηγόρης την έβαλε μαζί με την μπάντα της εκπομπής να το πάει live. Kαι έχει ταλέντο.

Η παρουσιάστρια του ΟPEN αναφέρθηκε και στο γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη και τα σχόλια που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια, λόγω των σπάνιων κοινών τους εμφανίσεων. Τα σενάρια τους έχουν χωρίσει αρκετές φορές. Και εκεί η απάντησή της βάζει μία τελεία στις φήμες: «Με τον Παύλο είμαστε 7 χρόνια μαζί και το 2017 παντρευτήκαμε. Συνέβησαν πολλά ωραία, δύσκολα, άσχημα, άλλαξαν πολλά και επαγγελματικά και προσωπικά. Ένα χρόνο μετά τον γάμο μας έγραψαν ότι χώρισα. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά».

Όσο και αν ψάξεις στο προφίλ της στο Instagram, δε θα βρεις φωτογραφίες της με τον Παύλο και υπάρχουν ελάχιστες στα πρακτορεία των φωτογράφων από παλαιότερες εξόδους τους όπως αυτή.

tsolaki_petroulakis2.jpg

Στο προφίλ της ωστόσο ανακαλύψαμε και μία ωραία φωτογραφία με την μητέρα της και ναι, η ομοιότητα είναι εμφανής.

https://www.instagram.com/p/CPs1R44jGuJ

Η Ελένη μίλησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά και τα πρόσφατα spoiler πως την «πολιορκούν» δύο κανάλια εκτός του Open. Ωστόσο εκείνη έδωσε το δικό της spoiler και όλοι κατανοήσαμε πως θα παραμείνει στο κανάλι: «Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες με τον σταθμό θα δούμε τι θα γίνει, υπάρχει θετική διάθεση και από εκείνους και από εμένα. Αισθάνομαι καλά, πατάω στέρεα με την εκπομπή που κάνω. Αν μου προτείνουν πρωινό θα το έκανα με χαρά. Θα έκανα τα πάντα που θα είχαν τις προδιαγραφές που θέλω, να έχω κάποια χειροπιαστά δεδομένα στα χέρια μου, μία καλή ομάδα, τους ανθρώπους που θέλω και να υπάρχει αγάπη για αυτό που κάνουμε. Το πιστεύω ότι η αγάπη βοηθά, έχω μία ρομαντική διάθεση στα πράγματα».

https://www.instagram.com/p/Ck5tEbOj-Jd