«O Φαρμάκης είναι»: Με μία του λέξη ο Αντώνης στον Σασμό καταδικάζει τον επίδοξο δολοφόνο του

Κατερίνα Μπούσιου
«O Φαρμάκης είναι»: Με μία του λέξη ο Αντώνης στον Σασμό καταδικάζει τον επίδοξο δολοφόνο του

O γρίφος και η επαναφορά του αστυνόμου του Σασμού στην κανονικότητα θα φέρει και την τελική τιμωρία του Φαρμάκη. 

Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου στον Σασμό και είναι η ώρα να δούμε πως θα οδηγηθούμε στον επίλογο κάποιων ιστοριών.

Ο στόχος είναι η τιμωρία και η κάθαρση. Στο πρώτο σκέλος της τιμωρίας κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής ως Ευθύμης και όλα γύρω του γυρίζουν για μία ακόμη φορά. Εκείνος ελπίζει ότι θα καταφέρει να νικήσει κάθε του εχθρό. Χωρίς να υπολογίσει όμως ότι ο συνονόματος ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος ετοιμάζεται να τον αντιμετωπίσει. Γενικά, προετοιμάσου για τον επίλογό του όσο και αν καθυστερήσει αυτή η τελική αναμέτρηση.

Ο Αντώνης συνέρχεται από το κώμα

Δεν τελείωσαν οι ώρες της αγωνίας για την Μαρία Πρωτόπαππα στον Σασμό. Ως Μαρίνα δεν είναι ακόμη σίγουρη πως ο Αντώνης θα γλιτώσει από την περιπέτειά του και θα συνέλθει από το κώμα.

Στην τηλεόραση όμως γίνονται και θαύματα. Όπως ήδη σου έχουμε πει δεν θα αργήσει η στιγμή που θα συνέλθει. Η σταδιακή ανάκαμψη θα ξεκινήσει όταν θα αρχίσει να της παραμιλά και ανάμεσα στις ασυνάρτητες φράσεις του, εκείνη θα καταλάβει πως έχει δει τον επίδοξο δολοφόνο του.

https://www.instagram.com/p/CqJLjuBo8P7

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Οι υποψίες της πάνε ξανά στον Φαρμάκη. Η αλήθεια είναι πως παρόλο που εκείνος της αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της, εκείνη δεν έπαψε να τον θεωρεί ένοχο.

Ο Αντώνης συνέρχεται πλήρως αλλά με μετατραυματικό σοκ και αμνησία. Μεταφέρεται στο σπίτι των Βρουλάκηδων χωρίς όμως να ξέρει τι έχει συμβεί και ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με αγάπη τον φροντίζουν. Κυρίως ο έρωτας της ζωής του.

Όμως η αμνησία είναι παροδική και συνέρχεται σταδιακά για να «μοντάρει» στο μυαλό του τις τελευταίες εικόνες πριν τον πυροβολισμό. Και όλα του δείχνουν τον Φαρμάκη.

Με την βοήθεια της Αιμιλίας είναι αποφασισμένος να τον κλείσει στη φυλακή. Αν και αρχικά θα θελήσει να πάρει το νόμο στα χέρια του, μόλις οι συνεργάτες του τον ενημερώσουν πως στόχος δεν ήταν εκείνος αλλά η Μαρίνα του.

https://www.instagram.com/p/CqXff0SIrfB

Το ερώτημα είναι αν θα προλάβει ο Αντώνης να τιμωρήσει τον Φαρμάκη ή αν ο Λευτέρης είναι εκείνος που δώσει πρώτος το χτύπημα. Αυτό έχει ενδιαφέρον.

Προς το παρόν ζούμε την αγωνία του Μαθιού και της Καλλιόπης που έχουν χάσει το όπλο του φόνου του Στεφανή. Το οποίο σύντομα θα καταλήξει στα χέρια του Μανόλη, αλλά χωρίς εκείνος να αντιλαμβάνεται σε ποιον ανήκει.