Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με νέο look στο πρώτο ταξίδι μετά τη γέννηση του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με νέο look στο πρώτο ταξίδι μετά τη γέννηση του γιου της

Ταξίδι στο Παρίσι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η αλλαγή στην εμφάνισή της και τα πλάνα από το εστιατόριο στο οποίο γευμάτισε.

Το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια, που έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 3 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι και μοιράστηκε στιγμές από την καθημερινότητά της στη γαλλική πρωτεύουσα μέσω social media. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η 35χρονη, μάλιστα, είναι εμφανής και η αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την άγνωστη δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Τα πλάνα από το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Παρίσι

«𝑃𝑎𝑟𝑖𝑠 𝑖𝑠 𝑎𝑙𝑤𝑎𝑦𝑠 𝑎 𝑔𝑜𝑜𝑑 𝑖𝑑𝑒𝑎 ♥️» (σ.σ. Το Παρίσι είναι πάντα μια καλή ιδέα), έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου πόζαρε σε ένα από τα πιο ωραία εστιατόρια της γαλλικής πρωτεύουσας φορώντας ασπρόμαυρο outfit, ενώ παρήγγειλε καλαίσθητα πιάτα με σολομό και χαβιάρι.

https://www.instagram.com/p/CqX95MOI7Ps

Σε stories, η Κωνσταντίνα έδειξε τη θέα που βλέπει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν μαζί της στο ταξίδι είναι ο αγαπημένος της Βασίλης ή και ο γιος της, ο μικρός Βλάσσης.

Η αλλαγή στο look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Στις τελευταίες εμφανίσεις και φωτογραφίες της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά με κίτρινους υποτόνους. Παρατηρώντας, όμως, το look της στο Παρίσι θα δεις ότι η 35χρονη έχει επισκεφθεί πρόσφατα το κομμωτήριο για να αλλάξει χρώμα.

Και τι έκανε; Σκούρυνε ελαφρώς τη ρίζα της- πιθανότατα επειδή θηλάζει αυτό το διάστημα, ενώ έκανε ανταύγειες στα μαλλιά της σε ένα πιο ψυχρό και πλατινέ ξανθό.