Έρχεται κόκκινη ήττα στο MasterChef και ο Κουτσόπουλος έδωσε spoiler για τον παίκτη που φεύγει

Κατερίνα Μπούσιου
Έρχεται κόκκινη ήττα στο MasterChef και ο Κουτσόπουλος έδωσε spoiler για τον παίκτη που φεύγει

Το κοινό στο Twitter έκανε σωστή πρόβλεψη χθες το βράδυ για όσα θα δούμε σήμερα στην επεισοδιακή ανακοίνωση της βαθμολογίας της ομαδικής του MasterChef. Οι συγκρούσεις και τα «γαλλικά» των παικτών. 

Δεν έχει στρατηγό μόνο το Survivor. Από χθες ο αντίστοιχος Μαρτίκας είναι ο Θοδωρής στο MasterChef που έκανε πολεμικό σχέδιο εξόντωσης αντιπάλων στην ομαδική δοκιμασία.

Χρησιμοποίησε ένα παλιό κόλπο. Για να νικήσεις τον εχθρό πρέπει να τον σαμποτάρεις εκ των έσω. Για αυτό έβαλε τον φίλο του Νίκο Κοντό τον γνωστό μας Μότο Μότο στην αντίπαλη ομάδα και ο πρώτος στόχος επετεύχθη γιατί είχε κόντρα με τον Πορφύρη. Το κοινό στο Twitter προέβλεψε (και σωστά) νίκη των μπλε του Θοδωρή και ήττα των κόκκινων με αρχηγό την Μαρία Λαζαρίδου. Και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε spoiler για αυτόν τον παίκτη που θα δούμε τελικά να φεύγει από τον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CqbGOM6Igsm

Τα «γαλλικά» του Μότο στον Πορφύρη

Ο Θοδωρής Γαλάνης όπως σου είχα πει και χθες όρισε τελικά αρχηγό της αντίπαλης ομάδας στο MasterChef την Μαρία Λαζαρίδου. Ο στόχος του ήταν όπως είπε να φύγουν οι φίρμες αλλά και οι παλιοί παίκτες από τον διαγωνισμό.

Μόνο που πήρε στην ομάδα του τον Δημήτρη Μπέλλο και τον Ηλία Καζιόλι. Πιστός στις αρχές του ο Θοδωρής. Άλλα αντί άλλων.

Χθες αρκετοί τηλεθεατές διασκέδασαν μαζί του, γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτε από το να γυρνά να επιβλέπει και να δοκιμάζει σαν να ήταν όμως σε εκδρομή. Και ένιωθε σίγουρος γιατί είχε αφήσει τον φίλο του Μότο Μότο στην αντίπαλη ομάδα για να φέρει τη διχόνοια.

https://www.instagram.com/p/CqbJGTWopRI

Και την έφερε όταν έβρισε τον Γιώργο Πορφύρη ο οποίος του διαμαρτυρήθηκε πως κάθεται επί ώρα πάνω στο μπλέντερ για να χτυπήσει μία σάλτσα που γίνεται σε δέκα λεπτά. «Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει. Κάνε τη δουλειά σου Πορφύρη» είπε ο Μότο και όταν εκείνος του απάντησε πως εκείνος είναι που δεν την κάνει, τον έβρισε με τον χειρότερο τρόπο. Τα «γαλλικά» του Μότο ακούστηκαν σε όλη την ομάδα.

Οι κριτές θα ανακοινώσουν τη βαθμολογία σήμερα, αλλά από τις αντιδράσεις τους όταν δοκίμασαν τα φαγητά που είχαν vegan προσανατολισμό με ορεκτικό, κυρίως και γλυκό, καταλάβαμε πως οι κόκκινοι θα είναι οι ηττημένοι, δηλαδή η ομάδα της Μαρίας Λαζαρίδου . Σχεδόν βέβαιο θεωρείται πως θα δούμε την Μαρία Μπέη ως προτεινόμενη, αφού το πιάτο της απογοήτευσε.

«Πόλεμος» στο MasterChef : Η Λαζαρίδου γίνεται αρχηγός & ο Θοδωρής κάνει επίθεση στις «φίρμες»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως στο τρέιλερ που ήδη κυκλοφόρησε, δίνει μόνος του ένα μεγάλο spoiler, καθώς απευθύνεται σε παίκτη που παίρνει μέρος στην διαδικασία αποχώρησης και μάλλον έχει αποτύχει παταγωδώς.

Από τα λεγόμενα του κριτή που τον ρωτά αν όντως ενδιαφέρεται να μείνει στον διαγωνισμό, καταλάβαμε πως εκείνος ή εκείνη κατέθεσε τα όπλα και απέτυχε, παρουσιάζοντας ένα πιάτο που δεν ήταν αντάξιο του MasterChef. Και σε αυτό σε μία διαδιακασία αντιγραφής, είναι να μην τελειώσει το πιάτο.

Το Twitter χθες το βράδυ δεν ήξερε τι να πρωτοσχολιάσει. Προέβλεψε όμως ήττα των κόκκινων και καταδίκασε την επίθεση του Μότο Μότο στον Γιώργο Πορφύρη. Όπως και την μικρή ένταση μεταξύ Άγγελου και Δημήτρη στους μπλε.