Αλήθειες που καίνε από τον Ηλία Γκότση & το Τwitter χλευάζει τη δήλωση της Εύης για τη φιλία τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αλήθειες που καίνε από τον Ηλία Γκότση & το Τwitter χλευάζει τη δήλωση της Εύης για τη φιλία τους

Ο νικητής του Survivor 2018 έκανε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν και εξήγησε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησής του.

Όπως έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες μέρες, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πιλίδης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της παραγωγής προχώρησαν σε σοβαρές παραβιάσεις των κανονισμών.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, γι' αυτό και απομακρύνθηκαν από το reality επιβίωσης.

«Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor», είπε πριν λίγες ημέρες on air ο παρουσιαστής.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» αλλά και στα Instagram stories του Ηλία Γκότση αποκαλύφθηκαν σχετικές λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πιλίδης φέρεται να έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα, ενώ κάποιος δικός του άνθρωπος έστειλε 300 δολάρια σε έναν ντόπιο.

Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, κατηγορήθηκε πως έγραψε μια λίστα με ψώνια στην οποία μεταξύ άλλων αναγράφονταν καπνικά προϊόντα και αναψυκτικά. Ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα αφού όπως τόνισε δεν γνωρίζει Αγγλικά, οπότε δεν θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.

Ο Ηλίας Γκότσης είπε πικρές αλήθειες- Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησής του

Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow πέντε συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τους: Ηλία Μπόγδανο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Εύη Σαλταφερίδου, Αφροδίτη Σκαφίδα, Μελίνα Μεταξά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Katerina» ο 33χρονος έκανε unfollow και τον Γιώργο Λιανό.

Ο νικητής του Survivor 2018 έχει επιστρέψει στην Αθήνα και έκανε Q&A στο Instagram απαντώντας με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των ακολούθων του.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρχε χαρτάκι, το οποίο όμως δεν ζητούσε φαγητό από τους ντόπιους. Για την ακρίβεια ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη. Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και για αυτό, όταν ρωτήθηκα στον χώρο του συμβουλίου, κοίταξα απέναντι μου, στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και κατέβασε το βλέμμα του όταν με κατηγορούσαν ότι το έχω γράψει εγώ οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα. Αυτή ήταν και η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω από το παιχνίδι τελικά», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Και συμπλήρωσε:

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει».

O γνωστός γυμναστής άφησε αιχμές για τους υπόλοιπους παίκτες υπονοώντας πως οι περισσότεροι έχουν παραβεί τους κανόνες του Survivor.

«Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star», τόνισε ο Ηλίας Γκότσης.

Survivor All Star: Το βίντεο με το φαγητό και η Ελένη Χαμπέρη μονοπωλούν το Twitter

Εύη Σαλταφερίδου: «Ο Ηλίας Γκότσης θα είναι πάντα στη ζωή μου»

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την Εύη Σαλταφερίδου να μιλήσει για τα συναισθήματα της μετά την αποχώρηση του φίλου της, Ηλία Γκότση.

«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω.

Τώρα, ως προς τη δημιουργία των καινούργιων ομάδων, είμαι πολύ χαρούμενα με τα άτομα που είμαστε εδώ. Με τους Κόκκινους που συναντήσαμε σε αυτή την ομάδα γιατί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις και είναι όλοι άτομα δηλαδή που μπορούμε να συζητήσουμε, να κάνουμε τον χαβαλέ μας, να περάσουμε όμορφα και ταυτόχρονα να πάμε όλοι μαζί στον αγώνα και να συνεχιστεί το ωραίο κλίμα στον πάγκο. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις σε αυτή την ομάδα, ξέρεις ότι θα σε αγκαλιάσουν και πάμε για το επόμενο αγώνισμα. Οπότε νομίζω ότι συμβιώνουμε πολύ αρμονικά», ανέφερε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Το Twitter χλευάζει τις δηλώσεις της Εύης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star η Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε τα συναισθήματά της μετά την αποχώρηση του Ηλία Γκότση τονίζοντας πως έξω από το reality η φιλία τους θα συνεχιστεί κανονικά αφού εκείνος θα υπάρχει πάντα στην ζωή της.

Όπως φαίνεται η παίκτρια λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο αφού ο Ηλίας εξέφρασε την επιθυμία του να μη διατηρήσει επαφές με κανέναν παίκτη, κάνοντας την πρώην φίλη του unfollow στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του ελληνικού Twitter έσπευσαν να διακωμωδήσουν τις εξελίξεις, trollάροντας επικά την Εύη και επικρότησαν τη στάση του 33χρονου γυμναστή.

Πηγή κεντρικής: ilias__gkotsis