Η ένταση στο κόκκινο στο MasterChef με επεισοδιακή αποχώρηση και τον αγχωμένο Κωνσταντίνο

Κατερίνα Μπούσιου
Η ένταση στο κόκκινο στο MasterChef με επεισοδιακή αποχώρηση και τον αγχωμένο Κωνσταντίνο

Τα τελευταία spoilers αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας είναι εκείνος που φεύγει απόψε από το MasterChef σε μία βραδιά γεμάτη ένταση στον καταλογισμό των ευθυνών.

Η ήττα φέρνει γκρίνια και αυτό δε συμβαίνει μόνο στα τηλεοπτικά projects, όπως το MasterChef.

Σήμερα η κόκκινη ομάδα, προσπαθεί να βρει τι έφταιξε στην χθεσινή ομαδική και κρίσιμη δοκιμασία. Υπάρχουν αποτυχημένα πιάτα και μία λάθος εκτίμηση της αρχηγού Μαρίας Λαζαρίδου στο μενού, στο οποίο ακόμη και η Μαρία Μπέη είχε αποτυχημένη προσέγγιση. Οι παίκτες που θα διαγωνιστούν για την αποχώρηση φέρνουν και τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα σε δύσκολη θέση. Θα είναι τελικά εκείνος που θα αποχωρήσει;

Πυρά όλων εναντίον όλων

Οι κριτές του MasterChef έρχονται σήμερα στην βαθμολογία τους με πολύ ξεκάθαρες απόψεις. Από χθες μας έδειξαν ότι επικρότησαν το μενού της μπλέ ομάδας με αρχηγό τον Θοδωρή και έβγαλαν κόκκινη κάρτα στους κόκκινους για λάθος επιλογές και αστοχίες στις τεχνικές.

https://www.instagram.com/p/CqbNozSo_NF

Έρχεται κόκκινη ήττα στο MasterChef και ο Κουτσόπουλος έδωσε spoiler για τον παίκτη που φεύγει

Η Μαρία Λαζαρίδου δεν κατάφερε να έχει το control της κόκκινης ομάδας της ως αρχηγός και επίσης έδωσε το ελεύθερο στη Μαρία Μπέη και χωρίς να το δοκιμάσει για το κεντρικό πιάτο του μενού, το οποίο δεν άρεσε σε Κοντιζά , Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο .

Ως ηττημένη η κόκκινη ομάδα πρέπει να ψηφίσει τους παίκτες που θα δοκιμαστούν για αποχώρηση και η αρχηγός να επιλέξει τον έναν εξ αυτών. Σίγουρα στην τριάδα της αποχώρησης θα δούμε τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα που ατύχησε με το γλυκό της ομάδας και τα τελευταία spoilers υποστηρίζουν πως όχι μόνο θα είναι αγχωμένος, αλλά και εκείνος ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από τον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CqJQI8uoLbe

Είναι ο παίκτης που «φωτογραφίζει» στο τρέιλερ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μας δείχνει ότι όχι μόνο πιέστηκε αλλά μάλλον δεν ολοκλήρωσε καν το πιάτο αντιγραφής και αναγκαστικά πέρασε εκτός. Αυτό ηθικά είναι ένα πλήγμα για τον παίκτη που φεύγει.

Εκείνη που γλιτώνει την αποχώρηση είναι η Μαρία Μπέη η οποία μάλλον πεισμώνει από σήμερα και μετά γιατί οι πληροφορίες λένε πως μπήκε στην τελική δεκάδα.

Ο Κωνσταντίνος «πλήρωσε» ως ουδέτερος τον πόλεμο που ξεκίνησε ο Θοδωρής για να διώξει τους παλαιότερους παίκτες. Μόνο που τους παλαιότερους τους πήρε τελικά στην ομάδα του με σκοπό να νικήσει.

Μία μικρή ένταση θα βιώσουμε και στη μπλε ομάδα, συνέχεια της κόντρας που έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες μεταξύ του Άγγελου και του Δημήτρη.