«Περηφάνια μόνο» νιώθει η Νατάσα Θεοδωρίδου ειδικά μετά το νέο βήμα στη ζωή της Χριστιάνας

«Περηφάνια μόνο» νιώθει η Νατάσα Θεοδωρίδου ειδικά μετά το νέο βήμα στη ζωή της Χριστιάνας

Η Χριστιάνα Μπέτα θα γίνει talk of the town στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Η διπλή χαρά της Νατάσας Θεοδωρίδου και οι δηλώσεις για τις κόρες της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δείξει άπειρες φορές τη μεγάλη αγάπη που έχει στις δύο κόρες της, τη Χριστιάνα και την Αντριάνα. Οι τρεις τους προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, να ταξιδεύουν και να μοιράζονται στιγμές, ενώ η μία στηρίζει έμπρακτα την άλλη. Και αυτό φαίνεται τόσο από τις κατά καιρούς δηλώσεις της τραγουδίστριας όσο και μέσα από Instagram posts που κάνει και αφορούν τα παιδιά της.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου στηρίζει την κόρη της, Χριστιάνα, και το νέο επαγγελματικό βήμα της, που δεν είναι άλλο από τη δεύτερη κατά σειρά έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιεί, η οποία όμως γίνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και η τραγουδίστρια δεν νιώθει «περηφάνια μόνο» για αυτό, αλλά και για τη δική της δουλειά, που πάει από το καλό στο καλύτερο.

Φεγγάρι μου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει δίκιο: Πώς το αγαπημένο τραγούδι της Μενεγάκη χαντακώθηκε

Η πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάνας Μπέτα στην Αθήνα, το post της Νατάσας Θεοδωρίδου και η περηφάνια

«Η @kris_betta_ παρουσιάζει την 2η ατομική της έκθεση στο @foyer_pallas με τίτλο “THROUGH MY EYES“ από 3-10 Απριλίου ❤️», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν μερικές μέρες σε post στο οποίο έδειχνε πίνακες ζωγραφικής της κόρης της, αλλά και την ίδια τη Χριστιάνα Μπέτα σε ώρα… οίστρου, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά τα επαγγελματικά βήματα της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CqN9NwIozWc

Σε δηλώσεις της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, μάλιστα, μίλησε για την υπέροχη σχέση που έχει με τις κόρες της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σχέση με τις κόρες μου είναι απολύτως ισορροπημένη κατά 99% και αφήνω 1%, γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά συγκρουόμαστε. Ως μητέρα, όμως, είμαι και τυχερή, γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω πολύ αγώνα, γιατί είναι πάρα πολύ καλά τα παιδιά μου».

Η έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάνας Μπέτα, όμως, δεν είναι το μόνο γεγονός που έχει χαροποιήσει τις τελευταίες μέρες τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Υπάρχει και κάτι ακόμα…

Η ανανέωση συμβολαίου και το video με το αγαπημένο μακιγιάζ της Νατάσας Θεοδωρίδου

Όπως αποκάλυψε μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η τραγουδίστρια, ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη δισκογραφική της εταιρεία και, όπως καταλαβαίνεις, έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αυτήν την περίοδο.

https://www.instagram.com/p/CqbJYVJLhFT

Σε αυτό το βίντεο, όμως, η 52χρονη έδειξε και πώς είναι όταν ξυπνά από το κρεβάτι της, εντελώς άβαφη, αλλά και το αγαπημένο της μακιγιάζ, που έχει πρωταγωνιστή το ροζ. Η Νατάσα Θεοδωρίδου προτιμά να βάφει σε ροζ τόνους και τα μάτια και τα χείλη, makeup look που επιλέγει και για τις πρωινές, αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον Γιώργο Κακοσαίο.