«Όχι στους τοξικούς»: Μετά το beef Τράκα & Μπέη στο MasterChef το Twitter έβγαλε τον τελικό νικητή

Κατερίνα Μπούσιου
«Όχι στους τοξικούς»: Μετά το beef Τράκα & Μπέη στο MasterChef το Twitter έβγαλε τον τελικό νικητή

Η αποχώρηση του Άγγελου και η κρίσιμη δοκιμασία του ΜasterChef για το πρώτο εισητήριο του τελικού. 

Δεν περνά επεισόδιο δίχως ένταση στο MasterChef. Και πάλι ο Νίκος Τράκας τα «έβαλε» με την Μαρία Μπέη για την ιδέα του πιάτου που έφτιαξε χθες, την ίδια στιγμή που είχαμε μία πολύ ωραία μάχη μεταξύ Άγγελου και Αλέξανδρου και την αποχώρηση του πρώτου.

Τι θα συμβεί πλέον στην μάχη για τον τελικό και ποιον θέλει για φετινό νικητή του διαγωνισμού το Twitter;

https://www.instagram.com/p/CsuLUF7tgOZ

Ο ασυγκράτητος Τράκας έχασε ακόμη και τη συμμαχία του Αλέξανδρου

Μία ανάσα πριν μάθουμε πως ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη θα γίνουν το ζευγάρι του τελικού στο φετινό MasterChef (έχει μεγάλη αγωνία αυτό) ήδη τους βλέπουμε ξανά σε μία ακόμη κόντρα και δεν ξέρουμε τι θα σημαίνει αυτό αν συνεχίσουμε έτσι προς τον τελικό.

Στο MasterChef έχουμε νέα κόντρα Τράκα με Μπέη & τον Άγγελο στην τελευταία του δοκιμασία

Όλα ξεκίνησαν όταν στο τεστ δημιουργικότητας η Μαρία Μπέη είπε και στον Σωτήρη Κοντιζά αλλά και στην κάμερα, ότι θα είχε ως κεντρική ιδέα ένα πιάτο του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου (συμβούλου σεφ και στον διαγωνισμό) στο οποίο θα έβαζε και δικά της στοιχεία.

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε και η άνευ προηγουμένου φασαρία του Νίκου Τράκα περί copy paste πιάτου, κάτι στο οποίο διαφώνησαν οι κριτές. Παρθενογένεση δεν υπάρχει στην μαγειρική, το θύμισαν και οι φανς στο Twitter δια στόματος Έκτορα Μποτρίνι.

Η Μαρία μετά τα σχόλια του Τράκα ο οποίος και συνέχισε ακόμη και όταν εκείνη μαγείρευε, αποφάσισε να μην πάει το πιάτο της στους κριτές. Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος ωστόσο είχαν αντίθετη άποψη. Και όχι μόνο δοκίμασαν το πιάτο της αλλά πέρασαν την Μαρία και στην 3αδα του διαγωνισμού. Ο Τράκας πια δεν άντεξε μετά από αυτό.

Όπως σου είχα ήδη πει από χθες, στην μάχη που ακολούθησε μεταξύ Άγγελου και Αλέξανδρου νικητής ήταν ο δεύτερος ο οποίος και πέρασε στην 3αδα μόνο με έναν πόντο διαφορά.

Ο Αλέξανδρος στη συνέχεια κράτησε αποστάσεις από τον φίλο του Νίκο Τράκα για την εμμονή που έχει με την Μαρία, ενώ λίγο αργότερα έδειξε και τη χαρά του που εκείνη πέρασε στην τελική φάση.

Πάντως η ατάκα της Μαρίας Μπέη ότι έχει δοκιμάσει το πιάτο του Χαραλαμπόπουλου στο εστιατόριό του συμπληρώνεται και με ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, καθώς αυτή ήταν η πρώτη και η μοναδική έξοδος των παικτών του MasterChef εκτός σπιτιού. Εξαιρώ τις ομαδικές στην ύπαιθρο.

Βλέπουμε μάλιστα τους 4 παίκτες μαζί με την Λαζαρίδου και τον Πορφύρη, πριν αποχωρήσουν και εκείνοι από την 6αδα.

https://www.instagram.com/p/CsWOo_ioumT

Το κοινό στο Twitter δεν αντέχει άλλη τοξικότητα και έβγαλε νικητή από τώρα του διαγωνισμού την Μαρία Μπέη για την επίθεση που δέχεται εδώ και καιρό από τον Νίκο Τράκα. Λέτε να έχουμε για δεύτερη φορά γυναίκα νικήτρια του διαγωνισμού;