Δανάη Παππά- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μεγάλη σύμπτωση και τα κομψά looks στον γάμο των φίλων τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δανάη Παππά- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μεγάλη σύμπτωση και τα κομψά looks στον γάμο των φίλων τους

Δανάη Παππά και Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσαν το παρών στον γάμο Ροδόπουλου-Βλάσση και μονοπώλησαν τα βλέμματα με τις υπέροχες ενδυματολογικές τους επιλογές.

Ημέρα χαράς για τους εγχώριους celebrities ήταν η χθεσινή αφού το απόγευμα του Σαββάτου (27.05) αρκετά ζευγάρια επέλεξαν να παντρευτούν το άλλο τους μισό. Μετά τον γάμο Πρέλεβιτς-Νομικού και Μουζουράκη-Κοζάρη ένα ακόμη ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εφοπλιστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες και δικηγόροι έδωσαν το «παρών» στον γάμου του αντιπρόεδρου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Ρωμανού Ροδόπουλου και της δικηγόρου Μαργαρίτας Βλάσση καθώς και στο στο γαμήλιο δείπνο που ακολούθησε στην έπαυλη της οικογενείας Ροδόπουλου στα βόρεια προάστια.

Δανάη Παππά και Αθηνά Οικονομάκου σε summer challenge με μαγιό λίγο πριν το καλοκαίρι

H matchy-matchy εμφάνιση Τσιμτσιλή-Παππά

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον» στους νεόνυμφους και να γιορτάσουν μαζί τους ήταν η Δανάη Παππά με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

pappa2.jpg

Η νεαρή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας την αγάπη τους.

https://www.instagram.com/p/Cs1cuCjtmSR

Παππά και Τσιμτσιλή ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις. Η Σταματίνα επέλεξε ένα μακρύ, μωβ φόρεμα της Celia Kritharioti με εντυπωσιακό σχέδιο στον ώμο ενώ η Δανάη επέλεξε ένα maxi, αέρινο φόρεμα σε ίδια ακριβώς απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CsxwOkUMcKA

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Ντάβλας, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο Αλέξανδρος Βασιλάκης και η Simona Simone.

To γαμήλιο γλέντι

Η μουσική και ο χορός ακολούθησαν το δείπνο, με το ζευγάρι να ερμηνεύει μαζί με τους καλεσμένους του τα αγαπημένα τους τραγούδια.

gamos1.jpg

Ο Χρήστος Μάστορας και ο Αντώνης Ρέμος ανέλαβαν τη διασκέδαση του κοινού, οι οποίοι γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

mastoras.jpg

Ο γάμος του Ρωμανού Ροδόπουλου και της Μαργαρίτας Βλάσση ήταν αναμφίβολα μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili