Νικήτας Νομικός & Δούκισσα Νομικού έχουν τις ωραιότερες οικογενειακές photos και αξιοζήλευτη σχέση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νικήτας Νομικός & Δούκισσα Νομικού έχουν τις ωραιότερες οικογενειακές photos και αξιοζήλευτη σχέση
ndp photo

Ο Νικήτας Νομικός και η Δούκισσα Νομικού είναι τα πιο αγαπημένα αδέρφια της εγχώριας showbiz και το κοινό τους φωτογραφικό άλμπουμ το αποδεικνύει περίτρανα.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αγαπητές προσωπικότητες στον χώρο της ελληνικής showbiz. Το όνομά της έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία χρόνια, κυρίως για τα επαγγελματικά της βήματα αφού προσπαθεί να απολαμβάνει την καθημερινότητα με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την υπέροχη σχέση που έχει με τον αδερφό της, Νικήτα Νομικό αλλά και τους γονείς τους, Νίκο και Ούρσουλα. Πριν λίγες ώρες ο επιχειρηματίας ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς σε ναό στο κέντρο της Αθήνας.

Η υπέροχη σχέση Νικήτα-Δούκισσας

Η Δούκισσα και ο Νικήτας ήταν ανέκαθεν πολύ κοντά και συχνά φαίνεται να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον σε διάφορες προσωπικές και επαγγελματικές τους προσπάθειες.

nomikos2.webp

Η «Dutchess» μας είχε συστήσει τον γοητευτικό αδερφό της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες μαζί του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του Νικήτα και της Δούκισσας στο πέρασμα του χρόνου.

O γάμος Νομικού-Πρέλεβιτς

Στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρειοπαγίτου στην οδό Σκουφά στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/05), η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός.

https://www.instagram.com/p/CswaJvwM9kU

Δύο καλεσμένες ξεχώρισαν με το ίδιο look ως παράνυφες και αυτές δεν ήταν άλλες από τη Δούκισσα Νομικού και αδελφή του γαμπρού αλλά και την Τέα Πρέλεβιτς, αδελφή της νύφης.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Πρέλεβιτς για το υπέροχο νυφικό της: «H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου» και τελικά διαπιστώσαμε πως είχε δίκιο.

doukissagoneis.jpg

Η Δούκισσα Νομικού δέχθηκε το ωραιότερο δώρο από την κόρη της

Oι γονείς του γαμπρού και η αδελφή του, Δούκισσα Νομικού ήταν βαθιά συγκινημένοι και χαρούμενοι για αυτή την ξεχωριστή στιγμή στη ζωή του Νικήτα.

https://www.instagram.com/p/CsyrZpCtZNx

Μιλώντας πρόσφατα για τον γάμο του αδερφού της και την Άννα, η Δούκισσα είχε εξομολογηθεί: «Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

Η Δούκισσα Νομικού στήριξε έμπρακτα και το νέο επαγγελματικό βήμα της νύφης της αφού πρόσφατα γυμνάστηκε φορώντας κολάν και crop top από το brand Prelevits, που έχει δημιουργήσει η Άννα μαζί με την αδερφή της Τέα. H «Dutchess» και η Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες διαδικτυακές φίλες αφού ανταλλάζουν likes και όμορφα σχόλια, αποδεικνύοντας πόσο καλή σχέση έχουν.

Πηγή κεντρικής: ndp