Η Κατερίνα Στικούδη υιοθέτησε την τάση των ημερών στα μαλλιά και αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Στικούδη υιοθέτησε την τάση των ημερών στα μαλλιά και αποθεώθηκε

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ανανεωμένη διάθεση στο J2US του Σαββάτου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το νέο της κούρεμα.

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στo χθεσινό επεισόδιο του J2US δίνοντας τον παλμό από το backstage με άκρως ανανεωμένη εμφάνιση. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι γνωστό πως πειραματίζεται πολύ συχνά τόσο με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει όσο και με τα μαλλιά της, με τις αλλαγές της να είναι το σήμα κατατεθέν της.

Η νέα της εμφάνιση

Η ίδια, λοιπόν φορώντας ένα πολύ λαμπερό κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τόσο κοντά μαλλιά. Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν επέλεξε ένα κοντό καρέ ενώ διατήρησε το ίδιο χρώμα, δηλαδή με τη ρίζα στο φυσικό της και το υπόλοιπο σε ένα έντονο ξανθό.

Πολλές διάσημες διεθνείς και εγχώριες κυρίες έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο κούρεμα, μιας και αναδεικνύει πολύ ωραία τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

Και στην περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη, η αλλαγή αυτή άρεσε πολύ με τον κόσμο να την αποθεώνει και να τονίζει στα σχόλιά του στο Twitter πόσο όμορφη είναι και πόσο της ταιριάζει.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Στικούδη, όπως αναφέραμε και παραπάνω τολμάει με τις εμφανίσεις της αφού δεν φοβάται τις αλλαγές. Έτσι, και όσον αφορά τα μαλλιά της δεν είναι η πρώτη φορά που πειραματίζεται. Την έχουμε δει με μακριά καστανά μαλλιά σε σοκολατί απόχρωση, με λίγες μελί ανταύγειες αλλά και ολόξανθα. Kοινός παράγοντας βέβαια σε όλα αυτά είναι πως ότι χτένισμα και να κάνει παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Στις φωτογραφίες ακολουθούν μπορείς να δεις πολλές από τις αλλαγές στα μαλλιά της: