Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έγινε νονός- Οι υπέροχες φωτογραφίες και η σύμπτωση με άρωμα «Katken»

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έγινε νονός- Οι υπέροχες φωτογραφίες και η σύμπτωση με άρωμα «Katken»

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη Μύκονο. Οι σπάνιες φωτογραφίες από την βάπτιση και οι βουτιές του επιχειρηματία στο Νησί των Ανέμων.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης- Παναγόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους νεαρούς Έλληνες επιχειρηματίες ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των ναυτιλιακών αλλά και της τέχνης.

Ο 32χρονος γόνος της γνωστής οικογενείας ήρθε στο προσκήνιο του Τύπου αρκετές φορές στο παρελθόν λόγω του μακροχρόνιου δεσμού που διατηρούσε με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο πλέον προσπαθεί να απασχολεί τα media μόνο με την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Μετά τον οριστικό χωρισμό από την παρουσιάστρια συνέχισε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας επιλεκτικές κοσμικές εμφανίσεις κυρίως σε εκθέσεις τέχνης.

O Φίλιππος Τσαγκρίδης έγινε νονός στη Μύκονο

Πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου (27/05) ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έγινε νονός με τη βάπτιση να τελείται σε εκκλησάκι στη Χώρα της Μυκόνου. Ο γνωστός επιχειρηματίας βάπτισε τον γιο φίλων του με τον μικρό να παίρνει το όνομα Carlos-Alexander.

Για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα ο νονός επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μπλε γραβάτα και μαύρα παπούτσια.

Μετά το μυστήριο της βάπτισης ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο νεοφώτιστος και οι κουμπάροι του φωτογραφήθηκαν έξω από την εκκλησία και αργότερα διασκέδασαν με την ψυχή τους σε δείπνο που διοργανώθηκε στο Νησί των Ανέμων.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η μεγάλη σύμπτωση

Αξιοσημείωτο είναι πως την ίδια ακριβώς ημέρα, η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία, Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε κι εκείνη σε χαρμόσυνο μυστήριο και συγκεκριμένα στον γάμο της κολλητής της φίλης. Η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκε τον Πάνο Μουζουράκη στην Αίγινα και πληθώρα επωνύμων έδωσε το παρών για να γιορτάσει μαζί τους.

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω έναν άντρα σαν εσένα, θέλω να ζήσω αυτόν τον έρωτα»

Η φημολογούμενη νέα του σύντροφος

Ο 32χρονος φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Κάθριν Εμπειρίκου η οποία πόζαρε μαζί του ανήμερα των γενεθλίων του, πυροδοτώντας τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί.

Πριν λίγους μήνες ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

tsagridis2.jpg

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο.

1685289699762-970874013-tsagridis4.jpg

Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.

Η σχέση και ο χωρισμός με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίστηκαν το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και έγιναν ζευγάρι. Η παρουσιάστρια έδειχνε να έχει βρει το άλλο της μισό και κανείς δεν περίμενε πως οι δυο τους θα επέλεγαν να χωρίσουν μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια σχέσης.

katken1.jpg

Τον Οκτώβριο του 2021 η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί τον χωρισμό από τον αγαπημένο της όμως το καλοκαίρι του 2022 το πρώην ζευγάρι έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης με μυστικό ταξίδι στη Ρώμη και την παρουσία της «Katken» σε γάμο, στον οποίο κουμπάρος ήταν ο εφοπλιστής.

Δυστυχώς λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι χώρισε οριστικά με την παρουσιάστρια να δηλώνει πριν από μερικές εβδομάδες στον αέρα της εκπομπής της πως ο πρώην σύντροφός της όχι μόνο έχει προχωρήσει αλλά έχει και νέα σχέση.

Αν παρακολουθείς την Κατερίνα Καινούργιου στο πέρασμα των ετών, θα γνωρίζεις ότι μόλις χωρίζει δεν κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της και το unfollow δεν αργεί να έρθει μετά τον χωρισμό. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον, πράγμα που δείχνει ότι παρά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό ωστόσο άλλαξε τον Αύγουστο του 2022 αφού η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον επιχειρηματία και έδωσε οριστικό τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ξανά ζευγάρι.

Πηγή κεντρικής: philippos_tsangrides