Η Νέα Υόρκη βλάπτει σοβαρά την υγεία της Μαριαλένας στο Survivor και το κοινό υποπτεύεται τον λόγο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νέα Υόρκη βλάπτει σοβαρά την υγεία της Μαριαλένας στο Survivor και το κοινό υποπτεύεται τον λόγο

Η Μαριαλένα μετά το ταξίδι στη Νέα Υόρκη επέστρεψε με ανεξήγητα άσχημη ψυχολογία και το κοινό κάνει κάποιες πολύ σοβαρές εικασίες για τον λόγο.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχε μια ανατροπή αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δεν θα έπαιζαν αγώνα ασυλίας αλλά αγώνα επάθλου και μάλιστα ατομικού επάθλου. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνίζονταν για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο.

Πριν από λίγο καιρό ο Acun Ilicali είχε δώσει ως έπαθλο άλλο ένα αμάξι, το οποίο και είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης. Έτσι, από τον χθεσινό αγώνα επάθλου εξαιρέθηκε ο ίδιος αλλά και ο Τάκης λόγω της ποινής που έχει από την παραγωγή εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στα προηγούμενα επεισόδια απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη.

Η άσχημη ψυχολογία της Μαριαλένας κίνησε υποψίες

Αν και κανονικά την προσοχή στο χθεσινό αγώνισμα έπρεπε να τραβήξουν οι μονομαχίες των Survivors, μιας και θεωρητικά έχουν μείνει οι καλύτεροι παίκτες, το κοινό στάθηκε στην ανεξήγητα κακή ψυχολογία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η παίκτρια των Κόκκινων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μας μετέφερε πόσο άσχημα νιώθει ψυχολογικά, πόσο «πεσμένη» αισθάνεται μετά τη Νέα Υόρκη και πως σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει αν δεν συνέλθει.

Παρ' όλα αυτά, οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να της «τονώσουν» το ηθικό και κυρίως η Μελίνα, η οποία πρακτικά της χάρισε και μια νίκη για να προχωρήσει στον αγώνα επάθλου με την ίδια τελικά να μην καταφέρνει να φτάνει στον τελικό.

Παρακολουθώντας όλα αυτά το κοινό άρχισε να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν η παίκτρια να αισθάνεται τόσο άσχημα ειδικά μετά από ένα τόσο σπουδαίο έπαθλο, όπως ήταν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Έτσι, οι περισσότεροι, δεδομένης και της φετινής κατάστασης στο Survivor με πολλούς παίκτες να έχουν επικοινωνία με τον «έξω» κόσμο, άρχισαν να υποπτεύονται πως η παίκτρια των Κόκκινων ίσως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της είχε μάθει κάποιες πληροφορίες για το ότι η φετινή της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει λάβει και τα καλύτερα σχόλια από τους τηλεθεατές.

Τα σχόλια στο Twitter ήταν πολλά και όπως θα δείτε αφορούσαν όλα την ίδια αυτή υποψία περί διαρροής πληροφοριών:

Η Μαριαλένα κατάφερε να «χρίσει» την Σταυρούλα απόλυτη «queen» του φετινού Survivor

Η Σταυρούλα για άλλη μια φορά έλαμψε

Το αποτέλεσμα του αγώνα επάθλου βρήκε τη Σταυρούλα μεγάλη νικήτρια. Η παίκτρια των Μπλε υπερέβην εαυτό αφού παρότι είχε φοβερούς πόνους στην κοιλιά, λόγω μάλλον κάποιου γυναικολογικού θέματος, τελικά κατάφερε να νικήσει το αυτοκίνητο.

Στις δηλώσεις της η ίδια ήταν πολύ χαρούμενη αφού και στον πρώτο αγώνα με έπαθλο αυτοκίνητο είχε φτάσει πολύ κοντά στην πηγή ενώ όπως ανέφερε - αν και η ίδια δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης - χαίρεται γιατί το αυτοκίνητο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους γονείς της, οι οποίοι δεν έχουν κάποιο τέτοιο μέσο.

Το κοινό επικρότησε για ακόμα μια φορά την προσπάθεια της Σταυρούλας και τη γενικότερη εμφάνισή της στο Survivor, η οποία χωρίς να διαμαρτυρηθεί τα κατάφερε:

Βέβαια, με αυτήν της τη νίκη η Σταυρούλα έβαλε «υποψηφιότητα» και αυτή μετά τον Σάκη Κατσούλη για να μείνει εκτός τελικού και άρα τίτλου στο Survivor, μιας και πολλοί - όπως και ο Κωνσταντίνος Βασάλος - έχουν παρατηρήσει πως όποιος κερδίζει κάθε φορά το αμάξι τελικά δεν καταφέρνει να είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Άραγε αυτή τη φορά θα διαψευστούν τα προγνωστικά;