Η Μαρία Κορινθίου έχει αγαπήσει την νέα της εμφάνιση και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες της με μαγιό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Κορινθίου έχει αγαπήσει την νέα της εμφάνιση και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες της με μαγιό

Η Μαρία Κορινθίου έχει «αγκαλιάσει» το σώμα της και «δηλώνει» έτοιμη για το καλοκαίρι με τις νέες της φωτογραφίες με μαγιό.

Η Μαρία Κορινθίου είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της μιας και πέρα από τα επαγγελματικά της και την παρουσία της φέτος στο «Πρωινό», η ίδια έχει ανανεωθεί και εμφανισιακά.

Γιατί χρειάζεται να απολογηθεί η Μαρία Κορινθίου επειδή έχασε κιλά; Η απάτη και οι μηνύσεις

Η αλλαγή στο σώμα της

Η ηθοποιός πλέον διανύει την πιο fit εκδοχή του εαυτού της αφού έχει απαλλαγεί από κάποια περιττά κιλά ενώ η ηρεμία στο πρόσωπό της είναι εμφανής. Για όλη αυτή την αλλαγή η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello αποκάλυψε:

«Αισθάνομαι ευλογημένη. Με όλες τις αποφάσεις που πήρα, ακόμη και με εκείνες που αποδείχτηκαν λανθασμένες. Γιατί ακόμη και τα λάθη τα βλέπω ως μαθήματα. Ίσως κάποιες φορές εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν έπρεπε. Άλλος άνθρωπος όμως είσαι στα 20, άλλος στα 40. Έχεις άλλες εμπειρίες. Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχω αγκαλιάσει την ιδιοσυγκρασία του διαλογισμού, της ενέργειας, τη μέθοδο Θήτα. Άλλαξα τελείως. Είναι ένα υπέροχο μονοπάτι. Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα: Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου; Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου-εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουνζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην».

https://www.instagram.com/p/CsT-oEhoM28

Η ίδια, μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και κάποιες νέες φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες φαίνεται πόσο καλύτερα έχει αγκαλιάσει τις καμπύλες της ενώ η καλοκαιρινή της διάθεση ήταν άκρως ανεβασμένη.

Τα looks της με μαγιό

Η Μαρία Κορινθίου ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα, η οποία ήταν από τις υπερμάχους του «body positivity» και της μεσογειακής ομορφιάς και αυτό φαίνεται σε όλες της τις εμφανίσεις, τόσο πριν την αλλαγή της αλλά και τώρα ενώ αυτές δεν ήταν οι μόνες φωτογραφίες της με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram. Όπως φαίνεται και από την gallery που ακολουθεί η ηθοποιός αγαπάει τα μπικίνι, τα οποία και επιλέγει σε διάφορα χρώματα.