Μαρία Μπέη VS Νίκος Τράκας: Το ζευγάρι του τελικού του MasterChef έχει ήδη διχάσει τα social media

Κατερίνα Μπούσιου
Μαρία Μπέη VS Νίκος Τράκας: Το ζευγάρι του τελικού του MasterChef έχει ήδη διχάσει τα social media

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου ο μεγάλος τελικός. Η Μαρία ή ο Νίκος έχει τους περισσότερους haters; Τα fan clubs στην τελική ευθεία της αναμέτρησης μαζί με τους φιναλίστ του MasterChef. 

Στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε και την τελική επικύρωση για το ζευγάρι του τελικού, με την πρόκριση της Μαρίας Μπέη. Μαζί με τον Νίκο Τράκα, ξεκινούν την πορεία προς το μεγάλο έπαθλο. Ποιος ή ποια όμως έχει ήδη ένα προβάδισμα στα social media στη συμπάθεια του κοινού;

Oι αλλαγές και τα λάθη

Στην τελική ευθεία του MasterChef εκτός από τις σκληρές δοκιμασίες του τελικού μεταξύ Μαρίας Μπέη και Νίκου Τράκα, έχουμε ήδη και μία άτυπη μάχη που έχει ξεσπάσει στα social media. Tα fan clubs είναι ήδη ετοιμοπόλεμα εδώ και μέρες.

Ανεξάρτητα από το δικό μας αποκλειστικό spoiler που αποκάλυπτε το ζευγάρι του τελικού πριν από μερικές εβδομάδες, οι δοκιμασίες των ημιτελικών την προηγούμενη εβδομάδα, τους έχουν φέρει πολλές φορές αντιμέτωπους. Βοήθησε και το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πνεύμα του Νίκου Τράκα προς την Μαρία Μπέη.

https://www.instagram.com/p/Cs126HSunHG

Αυτό είναι το λάθος του παίκτη, το οποίο προς το παρόν του στοιχίζει στη δημοφιλία του και στα social media. Η διαρκής κρίση του σε ότι κάνει η συμπαίκτριά του, ο απόλυτος τρόπος που την εκφράζει και η κινησιολογία του, μας δείχνουν το τελευταίο διάστημα έναν άλλον Νίκο από αυτό που γνωρίσαμε αρχικά στον διαγωνισμό.

Που αρχικά ήταν πρότυπο προς μίμηση. Θυμάσαι άλλωστε στην οντισιόν του, όταν είχε μιλήσει για το ζήτημα με την αλωπεκία από τα δέκα του χρόνια, το bullying που είχε δεχθεί ως παιδί και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε με τον εαυτό του για να μην τον επηρεάζει σε τίποτε όλο αυτό στη συνέχεια.

Τότε μάλιστα είχε πει πως: «Ξύπνησα ένα πρωί και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε αυτό με την αλωπεκία ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω για οποιοδήποτε άνθρωπο που παθαίνει κάτι παρόμοιο είναι δύσκολο. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολο το να ζει με αυτό. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που με επηρεάζει με αυτό το story τώρα πια».

Αρχικά στο παιχνίδι ο Νίκος Τράκας ήταν αθόρυβος και δεν έμπλεκε σε ίντριγκες και μας έδειχνε πειθαρχημένος και οργανωτικός. Πιο πολύ τότε η Στέλλα, ο Αλέξανδρος και ο Θόδωρος δημιουργούσαν αναταραχές. Τελευταία όμως δε συμβαίνει αυτό και έχει «αναστατώσει» πολλές φορές το Twitter η συμπεριφορά του. Επειδή μιλάμε για ένα τηλεοπτικό προϊόν, αυτόματα μπαίνει σε δεύτερο επίπεδο το μαγειρικό του ταλέντο.

Από το σκηνικό αντιπαράθεσης με τον Ηλία Καζιόλι και το επικό: «Ποιος είσαι εσύ;» που έγινε viral, μέχρι σήμερα, ο παίκτης δίνει αφορμές για σχολιασμό.

Εκτός από τον Νίκο και η Μαρία (πολύ λιγότερο βέβαια) έχει δεχθεί επιθέσεις, ειδικά στο Twitter. Η Μαρία Μπέη επανήλθε στα τέλη Φεβρουαρίου στον διαγωνισμό και η αντιμετώπιση που είχε αρχικά, δεν ήταν η καλύτερη από τους συμπαίκτες της. Σχολίαζαν καυστικά από την εμφάνιση έως και την αυτοπεποίθησή της που μεταφράστηκε σε έπαρση.

«Kαμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοιο bullying»: To Twitter πήρε θέση για την Mαρία Μπέη στο MasterChef

Πάλεψε πολύ η Μαρία και φάνηκε αυτό, όχι μόνο να ξεπεράσει το μεγάλο ψυχολογικό βάρος και τη μόνιμη σύγκρισή της με τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο , αλλά και συμπορευτεί με τον Ηλία και τον Γιώργο από τους παλιούς παίκτες και μετά έδειξε να χαίρεται την κάθε στιγμή. Και έδειξε ξεκάθαρα πια το ταλέντο της. Με χιούμορ αντιμετώπισε τις κόντρες και αυτή ήταν μία σωστή τακτική, ειδικά πρόσφατα.

https://www.instagram.com/p/CsrYLOZIlbb

Τώρα που θα βρεθούν οι δυό τους πια στην τελική φάση, μένει να δούμε αν θα έχουμε κορύφωση του ανταγωνισμού. Ανεξάρτητα από την ψήφο εμπιστοσύνης και συμπάθειας του κοινού στην οποία προηγείται με διαφορά η Μαρία, μη ξεχνάμε πως στον διαγωνισμό αποφασίζουν οι κριτές και όχι οι τηλεθεατές.

Το βράδυ της 14ης Ιουνίου θα ξέρουμε τον τελικό νικητή ή νικήτρια. Και σίγουρα θα δούμε μία πολύ ωραία μάχη από δύο ταλαντούχα νέα παιδιά.

Αν η Μαρία «σηκώσει» το έπαθλο θα είναι η δεύτερη γυναίκα μετά την Μαργαρίτα Νικολαΐδη που τα καταφέρνει. Αν νικήσει ο Νίκος, θα είναι ο έκτος άντρας που κερδίζει τον διαγωνισμό.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι, οι παίκτες που βρέθηκαν φέτος στο MasterChef, ανεξάρτητα αν έφτασαν στην τελική φάση, να εκμεταλλευτούν μελλοντικά την τόσο σημαντική τους εμπειρία.

Μεγαλύτερο και πιο σημαντικό challenge ζωής είναι αυτό, από ένα τηλεοπτικό project.