Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μπέλλου για τη Μαρία Μπέη και ο MasterChef έρωτάς τους

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μπέλλου για τη Μαρία Μπέη και ο MasterChef έρωτάς τους

Από την εποχή του MasterChef 4 που έγιναν ζευγάρι μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, εκτός από τον έρωτά τους. 

Ο Δημήτρης και η Μαρία έγιναν ζευγάρι σχεδόν από την αρχή του MasterChef 4 και παραμένουν εδώ και 3 χρόνια αχώριστοι, αφού συνεργάζονται και επαγγελματικά. Η χθεσινή της πρόκριση στον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού, έφερε και μία συγκινητική ανάρτηση από εκείνον για τη γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CkLvlW0jIak

«Είμαι περήφανος για εσένα»

Η Μαρία Μπέη έζησε φέτος ένα μικρό deja vu βλέποντας τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο να μπαίνει και εκείνος στο φετινό MasterChef. Θύμισε την συνεργασία τους στην αρχή του μεγάλου τους έρωτα στον 4ο κύκλο του διαγωνισμού.

Όμως η Μαρία στην ουσία «ξεκλείδωσε» όταν αποχώρησε ο Δημήτρης: «Μου έκανε καλό για να μπορέσω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ και μόνη μου στα πόδια μου, το παλεύω και μου αρέσει αυτή η εκδοχή του εαυτού μου. Μπορώ να καταφέρω πράγματα μόνη μου και τα καταφέρνω καλύτερα». Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «σπόντα» για τη σχέση τους. Απλά η Μαρία λόγω και της εμπειρίας του Δημήτρη και σε διεθνείς κουζίνες, πάντα έβαζε εκείνον πρώτο και τον σεβόταν.

Η απόλυτη ανατροπή του MasterChef: Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχωρεί λίγο πριν την τελική δεκάδα

Η αυτονομία της Μαρίας όντως της έκανε καλό, όπως και η εμπειρία να δουλεύει μαζί με τον Δημήτρη όλα αυτά τα χρόνια και αυτό φάνηκε στην εξέλιξή της.

Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού, αν και πάντα φειδωλός για τη σχέση τους και εύκολα παρεξηγήσιμος μερικές φορές, χθες αισθάνθηκε περήφανος για εκείνη. Και μόλις πέρασε στον τελικό η Μαρία, έκανε ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Είμαι περήφανος για εσένα».

Το ζευγάρι έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ότι έχοντας διαρκώς τις κάμερες δίπλα τους όταν ξεκίνησε ο έρωτάς τους, τους είχε δυσκολέψει. Με την Μαρία να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέραμε όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι ότι ο έρωτάς μας είχε τόση προβολή από τα μέσα. Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, δεν θα τον δείχναμε τόσο πολύ στις κάμερες».

Και ενώ φαινομενικά φαίνονται εντελώς αντίθετοι ως χαρακτήρες και προσωπικότητες, ο Δημήτρης και η Μαρία έχουν καταφέρει να είναι ένα αχτύπητο ντουέτο σε ότι κάνουν στη ζωή τους. Εντός και εκτός κουζίνας.

Μετά τον 4ο κύκλο όπως θυμάσαι συνεργάστηκαν μαζί στην εκπομπή «Happy Day» αλλά και από κοινού στους χώρους εστίασης που έχουν αναλάβει.

https://www.instagram.com/p/CWWM6pBs_-7