«Όλοι σας και μόνη μου»: Στον Σασμό έχουμε την epic κόντρα Καλλιόπης και Μαρίνας για τον εγγονό τους

Κατερίνα Μπούσιου
«Όλοι σας και μόνη μου»: Στον Σασμό έχουμε την epic κόντρα Καλλιόπης και Μαρίνας για τον εγγονό τους

Σε 3...2...1 έκρηξη. Η Καλλιόπη σε κρεσέντο θυμού από σήμερα μέχρι το φινάλε του Σασμού. Ο κοινός εγγονός τους φέρνει αντιμέτωπες τις δύο γιαγιάδες του Σασμού. 

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Αστέρη στον Σασμό, μετά τη σημερινή του αποκάλυψη στην μητέρα του πως είναι πατέρας και πως ο γιος της Αργυρώς είναι και δικός του. Τι θα συμβεί στη συνέχει και μέχρι το τέλος της σειράς. Τα spoiler μιλούν για νέα βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών και το Twitter ήδη αποθεώνει τη γιαγιά Καλλιόπη στις πρώτες φωτογραφίες της συνάντησης με τον εγγονό της.

Η έκρηξη της Καλλιόπης και η συγκινητική πρώτη συνάντηση με τον Πετρή

Σε mood χαρμολύπης θα κινηθούμε εφεξής στον Σασμό, γιατί η Καλλιόπη από τη μία πλευρά έχει χαρά που έχει έναν εγγονό (οσονούπω και δεύτερο με τον Νικηφόρο) αλλά δεν παύει αυτός να είναι και μισός Βρουλάκης στην καταγωγή.

Μετά την epic στιγμή όπου η Μαρία Τζομπανάκη μένει άναυδη με την ομολογία του Ορφέα Αυγουστίδη πως έχει γιο, έρχεται και η συνάντηση με τον μικρό Πετρή. «Ακόμη και τα σίδερα λυγίζουν» όπως λέει και το Twitter με κάποιους χρήστες να αναδημοσιεύουν φωτογραφίες από αυτή την συνάντηση.

Με το κόκκινο κραγιόν στην face to face κόντρα της με την Μαρίνα για τον εγγονό τους να γίνεται ήδη viral. Η Καλλιόπη της λέει ότι θέλει να μείνει ο μικρός στο σπίτι της και η Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα της λέει το επικό: «Πάνω από το πτώμα μου».

Η κόντρα αυτή αρχικά δεν γίνεται με την Μαρίνα αλλά με την Αργυρώ και τον Αστέρη. Οι οποίοι δεν θέλουν να διαταράξουν την ηρεμία του μικρού με ξαφνικό τρόπο και σύμφωνα με τις οδηγίες της παιδοψυχολόγου. Η καπετάνισσα του Σασμού όμως επιμένει. Και διεκδικεί να είναι κυρίως Σταματάκης ο μικρός και μετά Βρουλάκης. Αυτό είναι το ζήτημα που την απασχολεί. Στη συνέχεια θα τα βάλει με όλους και από τις δύο οικογένειες, που γνώριζαν το μυστικό και δεν της το ομολογούσαν.

Και όλοι τους θα τα βάλουν επίσης μαζί της, ακόμη και ο Αστέρης με τον Μαθιό. Η Καλλιόπη ακολουθεί στη συνέχεια έναν μοναχικό δρόμο.

Ο δεύτερος κεραυνός της Καλλιόπης θα πέσει πάνω της με τον κρυφό γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει και η τρίτη σεζόν της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CsihRCeoqZl

Μόνο που στο τέλος αυτό το δίχρονο παιδάκι θα είναι τελικά ο λόγος που θα γίνει ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Το τρίτο πλήγμα θα έρθει με την αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου.

Γενικά όπως καταλαβαίνεις, η Μαρία Τζομπανάκη για μία ακόμη φορά θα έχει την τιμητική της στα επόμενα επεισόδια. Αποτελεί μεγάλη πια φυσιογνωμία της σειράς.

Ίσως και η πιο χαρακτηριστική.