16 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Ιωάννα Πηλιχού κάνει στροφή στην καριέρα της

16 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Ιωάννα Πηλιχού κάνει στροφή στην καριέρα της

Η Ιωάννα Πηλιχού έγινε ευρέως γνωστή ως Εύα Παλαιολόγου στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι Μαζί». Οι υπέροχες φωτογραφίες της ηθοποιού και η απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά.

Πριν 16 ολόκληρα χρόνια η Ιωάννα Πηλιχού συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό υποδυόμενη την κόρη της Κατερίνας Λέχου, στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Eυτυχισμένοι Μαζί». Ο ρόλος της Εύας Παλαιολόγου της ταίριαξε απόλυτα και εκτόξευσε τις μετοχές της στον χώρο της υποκριτικής και της εγχώριας showbiz.

H απότομη αναγνωρισιμότητα

Η γοητευτική ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή χάρη στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά και της προσφέρθηκαν αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες.

pilichou10.jpg

Σε συνέντευξή της το 2020 στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη η Ιωάννα Πηλιχού αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής ζωής της και αναφέρθηκε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»: «Δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο. Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα».

Κατερίνα Λέχου και Στέλιος Μάινας έκαναν reunion 12 χρόνια μετά - Τα δάκρυα της Μαρίας Καβογιάννη

Ο συμπρωταγωνιστής της στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», Πέτρος Μπουσουλόπουλος έγινε εξίσου γνωστός στο Ελληνικό κοινό και για αρκετό καιρό οι ηθοποιοί αποτελούσαν #couplegoals αν και δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι εκτός πλατό.

Tα επαγγελματικά βήματα της ηθοποιού μετά το σήριαλ που την έκανε ευρέως γνωστή

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Αλιβέρι, στις 7 Μαρτίου του 1981. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και από το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

https://www.instagram.com/p/Cj6FdkqjYiA

Το 2012 η Ιωάννα Πηλιχού συμμετείχε στο «Dancing On Ice» όπου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Θεατρικά, έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές παραγωγές ανάμεσά τους οι: «Ο κύκλος του Δέκα», «Ο συλλέκτης», «Η εκδίκηση της ηλίθιας», «80s the musical».

Πρόσφατα η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και ανέφερε πως σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αγίας Παρασκευής.

Επιπλέον η ηθοποιός σχολίασε την πρωτοφανή «επίθεση» που δέχθηκε από παιδιά κατά την διάρκεια παράστασης το περσινό καλοκαίρι: «Ήταν μια από τις δύσκολες ημέρες της δουλειάς μας. Υπήρχε το κοινό, το οποίο ήθελε πάρα πολύ να παρακολουθήσει και ταυτόχρονα υπήρχε και ένα άλλο κοινό που σε αποσυντόνιζε τόσο πολύ… Γιατί όταν παίζεις, όλα τα ερεθίσματα σου έρχονται και εσένα. Ένα παιδί είχε αποφασίσει ότι αξίζει να παρακολουθήσει μαζί με το σκυλί του, το οποίο δεν σταμάτησε ποτέ να γαβγίζει στο ένα μέτρο, παιδιά έτρεχαν και έπαιζαν, ένας άλλος έκανε ποδήλατο και πέρασε δυο τρεις φορές. Υπήρχαν ηθοποιοί που έχασαν τα λόγια τους. Όχι απλώς τα έχασαν, αλλά δεν μπόρεσαν καν να συνεχίσουν. Δηλαδή είπε ο ένας συνάδελφος, σας παρακαλώ, λέω ένα κείμενο και δεν ξέρω που βρίσκομαι. Έπαθε κοκομπλόκο. Το αποκορύφωμα ήταν αυτό που έγινε σε μένα που μας πέταξαν τα μάρμαρα. Εγώ ήμουν και πάρα πολύ τυχερή γιατί το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ευτυχώς υπήρχαν κάποια προστατευτικά πολύ μικρά, σίδερα και το είδα να έρχεται το μάρμαρο και να σκάει σε αυτό. Ευτυχώς που το βρήκε γιατί γύρισε πίσω. Αλλιώς θα το είχα φάει κάπου στο κεφάλι, το είδα να έρχεται πάνω μου».

Και πρόσθεσε: «Τρόμαξα πάρα πολύ. Εκείνη την ώρα αναρωτήθηκα αν μπορώ να συνεχίσω την παράσταση γιατί ήμουν τρομερά ταραγμένη, με είχε πιάσει αδιανόητη ταχυκαρδία, σχεδόν κρίση άγχους. Αυτά τα παιδιά που ανέβαιναν, σκαρφάλωναν στα κάγκελα και προσπαθούσαν να δουν μέσα στο γυναικείο καμαρίνι την ώρα που αλλάζαμε. Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε να νυχτώσει, για να κλείσουμε τελείως τα φώτα και να είμαστε κρυμμένες γιατί δεν σταματούσαν να ανεβαίνουν. Και στο τέλος, επειδή δεν είχαν πάρει αυτό που ήθελαν, καταλήξαμε να μας πετάξουν μάρμαρα».

Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η 42χρονη ηθοποιός κρατά τα τελευταία χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει ήρεμα με τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/CqoDj3xrUuK

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφέρει για την πιθανότητα να παντρευτεί: «Εγώ είμαι πολύ κατά του γάμου και γενικά των παιδιών. Δηλαδή, το να έχω ένα παιδί μου φαίνεται τρομερή δέσμευση. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες για το τι μπορεί να νιώθω ή να σκέφτομαι μετά από δέκα χρόνια, αλλά σίγουρα μέχρι τώρα δεν μου έχει βγει καθόλου αυτό».

Πηγή κεντρικής: ioannapilichou

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού. Μια ματιά αρκεί για να διαπιστώσεις ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ στο πέρασμα του χρόνου.