Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους - Η νονά & το πάρτυ γενεθλίων

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους - Η νονά & το πάρτυ γενεθλίων

Η μικρή Κατερίνα βαφτίστηκε στα γενέθλιά της σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο με την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο  Μανουσάκη να ζουν μία ακόμη από τις ωραιότερες στιγμές τους. 

Ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της βαφτίστηκε η μικρή Κατερίνα Μανουσάκη, κόρη της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη. Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και με νονά - έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK

Πάρτυ γενεθλίων και βάφτιση μαζί

Η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη έζησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βαφτίζοντας την δίχρονη κόρη τους Κατερίνα ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της.

https://www.instagram.com/p/CrAnrhVIvnv

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντάς μας την κολυμπήθρα μπροστά από το ιερό της εκκλησίας όπου έγινε η βάφτιση.

marakiiliaki_3114787436688609050.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το μυστήριο σε στενό φιλικό οικογενειακό κύκλο έγινε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη, πολύ κοντά στο νέο σπίτι του ζευγαριού.

Νονά της μικρής Κατερίνας, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Στέλιου, Κατερίνας, ήταν η Χριστίνα Οικονόμου, στενή φίλη της Μαρίας εδώ και πολλά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/B5cULzOlE51

Oι δυό τους συνεργάζονται και επαγγελματικά. (Στην φωτογραφία αριστερά από τη Μαρία) σε παλαιότερη εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη.

oikonomou.jpg

Μαρία Ηλιάκη: «Η μαμά μου ήθελε να είμαι ανεξάρτητη και θα το ήθελα κι εγώ αυτό για την κόρη μου»

Το πάρτυ γενεθλίων που ήταν παράλληλα και πάρτυ για τη βάφτιση της νεοφώτιστης, γίνεται αυτή τη στιγμή στο Χαλάνδρι σε ειδικό χώρο εκδηλώσεων.

Η ζωή της Μαρίας άλλαξε ολοκληρωτικά τόσο με την σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη, όσο και με την απόκτηση της κόρης τους. Μετά από 3 χρόνια παραμονής στη Ζυρίχη όπου ο Στέλιος δούλευε ως γυναικολόγος, το ζευγάρι αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/CiM0cIeMpjV

Η Μαρία μαζί με τον Στέλιο έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως γονείς «κουκουβάγιες» αφού κάθε κατόρθωμα της μικρής, αποτελεί για εκείνους ξεχωριστό γεγονός. Όπως όταν το περασμένο καλοκαίρι, η μικρή Κατερινούλα, όχι μόνο περπάτησε αλλά κάθησε μόνη της στο πεζούλι στις διακοπές τους στην Κρήτη όπου είναι και το πατρικό του Στέλιου.

Σε αποκλειστική της συνέντευξη στο Queen.gr και στην Κατερίνα Πατούλια πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία είχε μιλήσει για την κόρη της: «Θέλω η Κατερίνα να μεγαλώσει με φιλιά, αγκαλιές, να αισθάνεται πως ο μπαμπάς της κι εγώ της δημιουργούμε ασφάλεια και να νιώθει πως είμαστε εδώ για εκείνη, κι έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θέλω να μεγαλώσω ένα παιδί που θα φέρεται στους γύρω της με δικαιοσύνη και θα είναι τίμια».

Photo credits Instagram (@marakiiliaki @mediterraneancosmosofficial)