Η Κατερίνα Παπουτσάκη έβαλε ξανά μαγιό και η διαφορά με το 2022 φάνηκε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έβαλε ξανά μαγιό και η διαφορά με το 2022 φάνηκε

«Κατερίνα καλεί καλοκαίρι! Τι κι αν δεν προλαβαινω να πάω να λιαστώ στις παραλίες», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Στο πρώτο της καλοκαίρι ως single, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ήδη φανερώσει τη μεγάλη αλλαγή.

Ο χρόνος της ηθοποιού είναι περιορισμένος και έτσι, η Κατερίνα έβαλε το μαγιό της- ένα ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό του surf - στο μπλακόνι και έγραψε χαρακτηριστικά:


«Κατερίνα καλεί καλοκαίρι! Τι κι αν δεν προλαβαινω να πάω να λιαστώ στις παραλίες. Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Λιάζομαι σαν γάτα στο μπαλκόνι (όταν και αν μας κάνει τη χάρη να βγει αυτός ο ήλιος πιαααα. Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε κάνει κι εσείς», έγραψε η Παπουτσάκη χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας ένα βίντεο που όλοι θαύμασαν τη γυμνασμένη σιλουέτα της.

Η σιλουέτα της Κατερίνας Παπουτσάκη ήταν πάντα η ίδια, και δεν μπορούμε να μη θαυμάσουμε πως μετά από δύο γέννες, έχει το σώμα που εκείνη επιθυμεί.

https://www.instagram.com/p/Cs51Xm3I0k9

Ταυτόχρονα, η ΕΡΤ μας ευχήθηκε «Καλό μήνα» με μια πόζα της Παπουτσάκη από την ακρογυαλιά όπου ποζάρει στην αγκαλιά του τηλεοπτικού της συζύγου Μελέτη Ηλία, του Στέλιου από τα «Καλύτερά μας χρόνια»!

https://www.instagram.com/p/Cs8X10gNufC

Η αλλαγή από το καλοκαίρι του 2022:

Αυτό που μπορεί να συγκρίνει κανείς σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι είναι η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Παπουτσάκη, τα οποία πέρσι ήταν κοντά καρέ και φέτος είναι ίσια μακριά.

https://www.instagram.com/p/Chr5QE3o1OU

2022

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε με 6 μόλις γράμματα σε επικριτικά σχόλια πως αδυνάτισε πολύ

2023

Ο χωρισμός της Κατερίνας με τον Παναγιώτη Πιλαφά:

Σοκ είχε προκαλέσει τον Νοέμβριο του 2022 η είδηση του χωρισμού του πάλαι ποτέ ευτυχισμένου ζευγαριού. Παναγιώτης και Κατερίνα ήταν δέκα χρόνια μαζί και μοιράζονται την ανατροφή των δύο γιων τους:

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. Δεν έχω ξεκινήσει να ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και τη διανύουμε και όλα καλά.

Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς το φως, το βλέπω το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος.

Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει πολύ αυτή τη στιγμή. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο», είχε πει η Παπουτσάκη επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό στη Φαίη Σκορδά.

Το χρονικό της σχέσης τους και ο γάμος

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις ένα μήνα νωρίτερα, με την συνάντησή τους να αποδεικνύεται καρμική.

Για την ημέρα του γάμου της η ηθοποιός δήλωσε: «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Είχαμε γνωριστεί έναν μήνα πριν», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε ερώτηση για την περίοδο πριν γίνει μαμά, η ηθοποιός είχε παραδεχτεί: «Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».