Η αντίδραση του Μπάρτζη στην αποχώρηση του Τάκη στο Survivor βρήκε σύμφωνο το κοινό κι όχι το Λιανό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η αντίδραση του Μπάρτζη στην αποχώρηση του Τάκη στο Survivor βρήκε σύμφωνο το κοινό κι όχι το Λιανό

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Survivor All Star και η αντίδραση του Μπάρτζη ήταν η πιο ειλικρινής.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε την εναλλαγή πολλών συναισθημάτων. Από τη μία οι παίκτες ήταν αρκετά φορτισμένοι αφού οι αγώνες για την διεκδίκηση της επικοινωνίας με τους δικούς τους που είχαν ήδη φτάσει εκεί έφταναν στο τέλος τους, από την άλλη υπήρχε πάλι ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Μπλε ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να γίνει και διακοπή του και να συνεχιστεί την επόμενη μέρα.

Η Σταυρούλα έβγαλε το «φίδι» από την τρύπα αλλά δεν τα κατάφερε

Καθώς οι δυο ομάδες πάλευαν πόντο πόντο γι' αυτό το έπαθλο, κατέληξαν στο flag race που ουσιαστικά θα έδινε και τη νίκη σε μια από τις δύο ομάδες. Η Σταυρούλα για ακόμα μια φορά βγήκε «μπροστά» αναλαμβάνοντας να παίξει απέναντι στον Σάκη Κατσούλη και παρότι δεν τα κατάφερε για πολύ λίγο στο στόχο, το κοινό στο Twitter την αποθέωσε όχι μόνο που για ακόμα μια φορά ανέλαβε την ευθύνη να παίξει απέναντι στον - ίσως καλύτερο - παίκτη του φετινού Survivor αλλά και για την συμπεριφορά της μετέπειτα.

Μάλιστα, η στιγμή που βρέθηκε με τον μπαμπά της - καθώς αν και χαμένη η Μπλε ομάδα μπόρεσε να δει ξανά για λίγα μόνο λεπτά τους δικούς της ανθρώπους - θεωρήθηκε από τις πιο ανεπιτήδευτες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου.

Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια και η αντίδραση του Μπάρτζη

Μετά τα όσα είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό με τον συγκεκριμένο παίκτη και την πολύ άσχημη συμπεριφορά του, οι περισσότεροι τηλεθεατές - και παίκτες βεβαίως - ήθελαν να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Οι συνυποψήφιοί του ήταν από την Κόκκινη ομάδα η Μελίνα Μεταξά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά του και ο Νίκος Μπάρτζης μάλλον αντέδρασε όπως θα έκαναν οι περισσότεροι στη θέση του βγάζοντας μια κραυγή ανακούφισης φωνάζοντας «Ναι».

Παρ' όλα αυτά αν και δεν συνέχισε τον πανηγυρισμό του ο Νίκος Μπάρτζης, φαίνεται πως ενόχλησε τον Τάκη, εξαιτίας της αντίδρασης του οποίου ο Γιώργος Λιανός του έκανε παρατήρηση προκαλώντας εντύπωση στο κοινό, το οποίο απόρησε αφού δεν συνέβη κάτι τόσο υπερβολικό.

Μην ξεχνάμε ότι τις τελευταίες βδομάδες οι δύο παίκτες βρίσκονταν σε μεγάλη ένταση, ιδιαίτερα και μετά τη συμπεριφορά του Τάκη απέναντι στον Μπάρτζη στο αγώνισμα που είχαμε παρακολουθήσει να τον σπρώχνει, να τον κυνηγάει και ουσιαστικά να είναι επίφοβο το να χτυπήσουν. Και η παραγωγή τότε είχε επέμβει δίνοντας ποινή στον συγκεκριμένο παίκτη να απέχει από τα έπαθλα της ομάδας του.

Επομένως, η αντίδραση του Μπάρτζη δεν παρεξένεψε ούτε ξένισε το κοινό, ίσα ίσα την βρήκαν πέρα για πέρα αληθινή και αυτά είναι μερικά από τα σχόλια του Twitter: