Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια ακόμα αλλαγή στα μαλλιά της και φανέρωσε την ψυχολογία της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μια ακόμα αλλαγή στα μαλλιά της και φανέρωσε την ψυχολογία της

Στο  Survivor All Star, τις ημέρες αυτές ο κόσμος θυμήθηκε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η ίδια η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, δεν δείχνει να νοιάζεται καθόλου για το τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Χρονιά ανατροπών και αλλαγών είναι η φετινή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μετά την άδοξη αποχώρηση από το Survivor All Star, μόλις δύο εβδομάδες μετά το ξεκίνημά του, η Ευρυδίκη τα έχει αλλάξει όλα, έχει σταματήσει να ασχολείται με όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και ανάμεσα σε αυτά που άλλαξε είναι και τα μαλλιά της.

Σκούρα μαλλιά για την Ευρυδίκη:

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια η Βαλαβάνη να πειραματίστηκε με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της και να την έχουμε δει μέχρι και ξανθιά, όμως το mood του φετινού καλοκαιριού βρήκε τη Βαλαβάνη με πολύ σκούρα μαλλιά και πολύ μακριά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/Cs-hcNYIckc

Η Βαλαβάνη, που οι φήμες την θέλουν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με τον Γρηγόρη Morgan, μας έδειξε και τη βαφή και τα εξτένσιον που έβαλε στα μαλλιά της.

Στα 36 της ακριβώς όπως ήθελε να είναι:

Στα μέσα Μαΐου, η Ευρυδίκη γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της, ακριβώς όπως τα ήθελε, ξυπόλητη και δίπλα στη θάλασσα.

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου.

Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη που έχει σταματήσει να μιλάει και να βλέπει Survivor!

https://www.instagram.com/p/CsQsqIwMGD1

Ωστόσο, παρότι η ίδια αποφεύγει να μιλάει για το Survivor και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τις ημέρες αυτές με τους αγώνες για το έπαθλο επικοινωνίας αλλά τους τραυματισμούς του Κωνσταντίνου, δεν ήταν λίγοι οι fans του Survivor που θυμήθηκαν το Survivor του 2017, όταν η Ευρυδίκη ήταν τραυματισμένη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγωνιζόταν μόνος εναντίον όλων. Οι fans ταυτόχρονα, απορούν αν η Βαλαβάνη άξιζε τελικά να δώσει ευκαιρία στον Κωνσταντίνο τότε.