Νίκος Τράκας: Ο «μοναχικός λύκος» του MasterChef και η ζωή του πριν διεκδικήσει το έπαθλο

Νίκος Τράκας: Ο «μοναχικός λύκος» του MasterChef και η ζωή του πριν διεκδικήσει το έπαθλο

Η αλωπεκία στα δέκα του χρόνια, το modeling και το ταλέντο του ως bartender, αλλά και η αδυναμία της μητέρας του Βάνας η οποία ευθύνεται για την αγάπη του για τη μαγειρική.

Ο 29χρονος Νίκος Τράκας διεκδικεί φέτος το έπαθλο του MasterChef δημιουργώντας ήδη αίσθηση με τον απόλυτο χαρακτήρα του αλλά και το ταλέντο του. Ο φιναλίστ του διαγωνισμού μέσα από τις φωτογραφίες του και την δική του εξομολόγηση για την αλωπεκία στα παιδικά του χρόνια.

Το μοντέλο Τράκας και οι αντιδράσεις στα social media

Το πιο συναισθηματικό του πρόσωπο ο Νίκος Τράκας το έδειξε στο MasterChef την ημέρα που οι μαμάδες των παικτών έκαναν μία μικρή εισβολή στο στούντιο για να συναντήσουν μετά από καιρό τα παιδιά τους.

trakas_mama.jpg

Τότε μας σύστησε την κυρία Βάνα Τράκα, την μητέρα του, η οποία ως κλασσική Ελληνίδα μάνα είχε έρθει με το ταπεράκι της, φέρνοντας στον γιόκα της Κερκυραϊκό σοφρίτο, που είναι το αγαπημένο του.

Ο φιναλίστ του 7ου κύκλου του διαγωνισμού είχε εξηγήσει τότε, πως εκείνη είναι ο λόγος που αγάπησε από μικρός την μαγειρική: «Έχει περάσει από 40 κύματα με εμένα η μητέρα μου από πολλές απόψεις. Επειδή μου έφτιαχνε διαφορετικά φαγητά με έκανε να αγαπήσω τη μαγειρική».

Με εκείνη να συμπληρώνει: «Είναι η αδυναμία μου. Έχω άλλα δύο παιδιά στα οποία επίσης έχω αδυναμία, αλλά με το πρώτο μου, τον Νικολάκη μου, έμαθα να είμαι μαμά».

Μαρία Μπέη VS Νίκος Τράκας: Το ζευγάρι του τελικού του MasterChef έχει ήδη διχάσει τα social media

Ο Νίκος είχε δικαιολογήσει αυτά τα «40 κύματα» που πέρασε η μητέρα του μαζί του, όταν είχε μιλήσει στην πρώτη του οντισιόν για την αλωπεκία στα δέκα του χρόνια που διαμόρφωσε και τον χαρακτήρα του: «Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη ξύπνησα και τα μισά μαλλιά μου ήταν στο κρεβάτι. Ήταν δύσκολα χρόνια, αλλά πλέον δεν με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελιγνκ σε αυτό».

Η ιδιαιτερότητα της εμφάνισής του έγινε πλεονέκτημα και ο παίκτης έκανε αρκετή δουλειά με τον εαυτό του τα επόμενα χρόνια όπως είχε εξομολογηθεί. Σε αυτό τον αγώνα, ήταν ένας «μοναχικός λύκος» όπως δηλώνει και το τατουάζ που έχει κάνει στα δάκτυλά του.

Η μαγειρική προέκυψε ξαφνικά ως χόμπι στον στρατό όταν του ζήτησαν να ξεκινήσει να μαγειρεύει και στη συνέχεια έγινε επάγγελμα, μαζί με την ασχολία του ως bartender σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι να γίνει δεκτός στο MasterChef. Του αρέσει η καθαριότητα και η πειθαρχία και αυτά τα στοιχεία τον χαρακτήρισαν και στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CgpF_OiM6AK

Ενώ στα πρώτα επεισόδια ήταν αρκετά low profile, ο Νίκος στη συνέχεια έδειξε και το ανταγωνιστικό του προφίλ: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, ο καλός όμως ανταγωνισμός» όπως έχει δηλώσει, αν και το τελευταίο διάστημα οι κόντρες του, ειδικά με την Μαρία Μπέη με την οποία αγωνίζεται στον τελικό, ήταν ιδιαίτερα σκληρές και έφεραν τις αντιδράσεις του κοινού.

Trakastwitter.JPG

Αντιδράσεις έφερε και η συμπεριφορά του με την νίκη στα ατομικά χρηματικά έπαθλα. Ο ίδιος στο επίσημο προφίλ του διαγωνισμού τον διακωμώδησε με χιούμορ.

Στο προφίλ του στο Instagram βλέπουμε ότι του αρέσει να επιδεικνύει τα τατουάζ του και συχνά ποζάρει ως μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CiSsgkgMysd

Ακόμη και στον συγγενή του και φωτογράφο Μάρκο Τράκα.

https://www.instagram.com/p/B4Cje4jgOf0

Πάντως μας δημιούργησε έκπληξη γιατί ο Νίκος ακολουθεί και τη Φωτεινή Τράκα, τη γνωστή νικήτρια του My Style Rocks. Προφανώς και λόγω επιθέτου, υπάρχει στενή συγγένεια.

trakas_foteini.jpg