Το κοινό στις throwback φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά με μαγιό και το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού

Το κοινό στις throwback φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά με μαγιό και το σχόλιο της Δούκισσας Νομικού

Η Ρούλα Κορομηλά όχι μόνο έχει συμβιβαστεί με το παρελθόν της, αλλά πάντα ανατρέχει σε αυτό, τρολάροντας πολλές φορές τον εαυτό της. 

Πολύ συχνά η Ρούλα Κορομηλά μοιράζεται με τους followers της στιγμές της καθημερινότητάς της, αλλά και στιγμές από το παρελθόν της, όχι απαραίτητα μόνο από τις εκπομπές της στην ελληνική τηλεόραση. Τις τελευταίες ημέρες έκανε κάποιες αναρτήσεις σε πιο καλοκαιρινό mood φορώντας το μαγιό της και αυτές οι φωτογραφίες είχαν κοινό στοιχείο.

https://www.instagram.com/p/Cs1mkDStV09

Αδυναμία στα ολόσωμα μαγιό

Η Ρούλα Κορομηλά λατρεύει να «σκαλίζει» κατά καιρούς το προσωπικό της αρχείο και να βγάζει πραγματικούς θησαυρούς και όχι μόνο από τις εκπομπές της.

Το τελευταίο διάστημα έκανε δύο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram με καλοκαιρινή διάθεση, δείχνοντάς μας μάλιστα και τα μαγιό που προτιμά εδώ και χρόνια για να φορά.

«Γινόταν πάντα η σύγκριση με εσένα» Η συνάντηση Μενεγάκη - Κορομηλά και οι ατάκες «φωτιά»

Η Ρούλα αγαπά τα ολόσωμα μαγιό που όχι απλά της ταιριάζουν αλλά και αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της: «Ολόσωμο μαγιό, που έψαχνα μανιωδώς τότε με στάμπα μάλιστα τον Σνούπι, τον πιο διάσημο σκύλο καρτούν του κόσμου που άφησε την στέγη του σπιτιού του και ήρθε κοντά μου. Αδυναμία στα ολόσωμα πριν αλλά και τώρα χωρίς καρτούν», όπως γράφει στην φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, κάποια χρόνια πριν.

https://www.instagram.com/p/Cr0hESZNTxC

Σε μία ακόμη φωτογραφία της με άσπρο αυτή τη φορά μαγιό μας δείχνει και την αγάπη που είχε κάποτε για τη γυμναστική. Και όπως γράφει αυτή τη φορά: «Φωτό που μου αρέσουν είπαμε και έχουν ωραίο στόρι. Η πρώτη από το πριν ( μπέμπα) στο «Μπράβο» και η δεύτερη πέρσι, δηλαδή πρόσφατη. Μην ακούσω κιχ! Γυμναστική κορίτσια μου! Ξεκινήστε. Μεγάλο μυστικό! Χρωστάω και φετινή . Να ζεστάνει λίγο γιατί είμαι κρυουλιάρα».

https://www.instagram.com/p/Cs6gVUVtVt9

Πάντως και στις δύο αναρτήσεις της, η Δούκισσα Νομικού - η οποία είναι μεγάλη φαν της Ρούλας - έσπευσε να επικροτήσει με ένα σχόλιό της και emoticon μία καρδιά την εμφάνισή της. Με εκείνη να της απαντά το ίδιο εγκάρδια.

doukissa.JPG