Το βιαστικό μοντάζ στην πιο γλυκιά σκηνή του Σασμού αλλά και η τιμωρία του Μαθιού έφερε αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Το βιαστικό μοντάζ στην πιο γλυκιά σκηνή του Σασμού αλλά και η τιμωρία του Μαθιού έφερε αντιδράσεις

Μόλις 30 δευτερόλεπτα κράτησε η πιο σημαντική στιγμή που έφερε μετά από δύο χρονιά ανακωχή και τον πολυπόθητο Σασμό ανάμεσα στις οικογένειες της βεντέτας. 

Ανάμεσα στις γλυκόπικρες εκπλήξεις που περιλαμβάνει ο Σασμός στα επεισόδια λίγο πριν το φινάλε, ήταν και η συνάντηση της Καλλιόπης με τον εγγόνι της για πρώτη φορά. Αυτή η σκηνή αλλά και το ενδεχόμενο να μη τιμωρηθεί ο Μαθιός για το έγκλημά του, έφερε τις αντιδράσεις του κοινού.

https://www.instagram.com/p/Cs5tvOWL5wA

Ο δαίμων του μοντάζ και το δίλημμα: «Αθώος ή ένοχος;»

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ο Σασμός κατάφερε και φέτος να έχει πρωτιές την τηλεθέαση στο prime time. Έστω και αν είχε μία μικρή πτώση στις αρχές της φετινής χρονιάς. Η πρωτιά παρέμεινε.

Και θα παραμείνει αν συνεχιστούν οι ανατροπές στο σενάριο.

Μία από αυτές είχαμε και στο χθεσινό επεισόδιο, καταρχάς με την πρόταση γάμου που έκανε ο Αστέρης στην Αργυρώ.

gamos.JPG

Η δεύτερη και πιο σημαντική - η οποία και χαρακτηρίστηκε η σκηνή της χρονιάς -, ήταν η συνάντηση της Καλλιόπης για πρώτη φορά με το εγγόνι της, τον μικρό Πετράκη.

«Όλοι σας και μόνη μου»: Στον Σασμό έχουμε την epic κόντρα Καλλιόπης και Μαρίνας για τον εγγονό τους

Όμως κράτησε ελάχιστα - μόλις 20 δευτερόλεπτα - και χάθηκε η μαγεία. Το μοντάζ δεν είναι φέτος από τα δυνατά σημεία της σειράς. Για να κρατηθεί το σασπένς για το επόμενο επεισόδιο «πετσοκόβονται» σημαντικές σκηνές, σημαντικών ηθοποιών.

Τη συνέχεια θα τη δεις τη Δευτέρα.

https://www.instagram.com/p/CtABCQ3Ixbo

Τις αντιδράσεις του κοινού στο Twitter, δεν έφερε μόνο αυτή η σκηνή, αλλά και μία άλλη που αναμένεται τη Δευτέρα, με την εξομολόγηση του Μαθιού στον παπά ότι σκότωσε τον Στεφανή. Βέβαια εδώ είχαμε μία αντίφαση όπως είδαμε λίγο πριν το τέλος, γιατί θυμάσαι πως ο ιερέας είχε μάθει πως είναι δολοφόνος και δεν είχε ευλογήσει τον γάμο του με τη Βασιλική. Χθες έδειξε έκπληξη με τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/Cj0L0OdIJxf

Και το κρίσιμο ερώτημα για τους φανς παραμένει: Να δώσουμε άφεση αμαρτιών στον Μαθιό και να γλιτώσει τελικά από τη σύλληψη; Ή θα πρέπει να πληρώσει και αυτός όπως κάποτε ο αδελφός του ο Αστέρης όταν σκότωσε τον αδελφό της Αργυρώς;

Καταλαβαίνεις ότι πηγαίνουμε μαθηματικά στο σενάριο, στην πρώτη επιλογή. Πώς αλλιώς θα συνεχίσει η σειρά στην τρίτη της σεζόν;