Δύο βίντεο στο Τik Tok του Masterchef έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δύο βίντεο στο Τik Tok του Masterchef έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views

Στο φετινό Masterchef οι παίκτες ήταν πολύ ενεργοί στο Tik Tok και δύο από τα βίντεό τους έχουν γίνει viral.

Το φετινό Masterchef φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά αφού αυτό που μένει είναι να δούμε τον τελικό με τους δύο φιναλίστ, τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα.

Νίκος Τράκας: Ο «μοναχικός λύκος» του MasterChef και η ζωή του πριν διεκδικήσει το έπαθλο

Το Masterchef και τα social media

Στα social media του διαγωνισμού, σε όλες τις σεζόν, δημοσιεύονταν φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις των παικτών από τα επεισόδια που παρακολουθούσαμε. Ωστόσο, φέτος όλα αυτά εμπλουτίστηκαν και με φωτογραφίες από το backstage των γυρισμάτων με τους παίκτες του διαγωνισμού να ποζάρουν χαμογελώντας ή αγκαλιασμένοι με τις όποιες διαμάχες τους να μένουν εκτός.

Τα περισσότερα σχόλια και views όμως έχουν πάρει τα βίντεο των παικτών στο Tik Tok και πιο συγκεκριμένα από όλα όσα έχουν δημοσιεύσει όλο αυτό το διάστημα, δύο έχουν φτάσει το 1 εκατομμύριο views.

Το πρώτο βίντεο έχει πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Tο αγαπημένο ζευγάρι του διαγωνισμού έκανε μια χιουμοριστική αναπαράσταση του στιγμιότυπου του Fipster και του Κωνσταντίνου Βασάλου κατά την συμμετοχή τους στο Asia Express και δημοσιεύτηκε στην γνωστή πλατφόρμα όταν ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να μπει και αυτός στον διαγωνισμό.

Το δεύτερο βίντεο που συγκέντρωσε τα περισσότερα views είναι αυτό το οποίο δημοσιεύτηκε όταν «κλείδωσε» η 6αδα του διαγωνισμού. Με ύφος «thug life» ή ως άλλοι «Men ή Women in black» με μαύρα γυαλιά και μπλουζάκια αλλά και το τραγούδι «Ναι» του Ivan Greko να ακούγεται από πίσω οι παίκτες του 7ου κύκλου του Masterchef έγιναν viral, δηλώνοντας ότι είναι οι έξι καλύτεροι .

Ο δρόμος για τον νικητή

Οι δύο παίκτες του τελικού, για να φτάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο και τον τίτλο του Masterchef, θα πρέπει να περάσουν από 5 μεγάλες δοκιμασίες τις οποίες θα δούμε σταδιακά από την Δευτέρα 5 Ιουνίου.

undefined

Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος και όλα θα κριθούν στην λεπτομέρεια με τον νικητή να ακούει το όνομά του στις 14 Ιουνίου στο επεισόδιο όπου θα δούμε live την τελική βαθμολογία και τα σχόλια των κριτών.