Αλλαγές στην συμπεριφορά παικτών απέναντι στον Μπάρτζη μετά την αποχώρηση του Τάκη από το Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αλλαγές στην συμπεριφορά παικτών απέναντι στον Μπάρτζη μετά την αποχώρηση του Τάκη από το Survivor

Τι κι αν ο Μπάρτζης με τον Ασημακόπουλο έβγαλαν καινούριο τραγουδάκι για τον Τάκη, κάποιοι μάλλον «γύρισαν την μπιφτέκα».

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έφερε στο Survivor All Star η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, σύμφωνα με το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας, αν και δεν το περιμέναμε αφού ο παίκτης ήταν από τους πιο έντονους χαρακτήρες ενώ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του είχε έρθει σε αντιπαράθεση με σχεδόν όλους τους παίκτες.

Το τραγούδι που «πρόδωσε» Μπόγδανο - Μάριο Πρίαμο και Στέλλα για την επικοινωνία στο Survivor

Η χαρά Μπάρτζη - Ασημακόπουλου για την αποχώρηση Τάκη

Η ανακούφιση του Νίκου Μπάρτζη στο άκουσμα του ονόματος του Τάκη στο συμβούλιο αποχώρησης ήταν πέρα για πέρα βέβαιη, αφού και ο ίδιος παρασύρθηκε και φώναξε ένα δυνατό «Ναι».

Η χαρά του, όπως είδαμε και στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει συνεχίζεται και την επόμενη μέρα στην καλύβα όπου ο ίδιος με τον φίλο του πια Γιώργο Ασημακόπουλο βγάζουν νέο τραγουδάκι αποχώρησης στο οποίο λένε με νόημα: «Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά κι άλλη φορά όχι θεατρικά» ενώ το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θύμισε τον πανηγυρισμό του Νίκου Μπάρτζη στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά στο Survivor του 2021 με το γνωστό σε όλους «Γεια σου Παππά, Παππά φιλάκια ρουφηχτά».

https://www.instagram.com/p/CtCsWJvPJw1

Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών

Τη χαρά του Μπάρτζη και του Ασημακόπουλου, βέβαια σύμφωνα με το νέο τρέιλερ φαίνεται πως δεν συμμερίζονται όλοι οι παίκτες. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για παράδειγμα, ως φίλος του Τάκη την επόμενη μέρα του συμβουλίου ακόμα σχολιάζει αρνητικά την κραυγή ανακούφισης του Μπάρτζη.

Αλλά και η Μαριαλένα, στο πρώτο συμβούλιο του νησιού για την εβδομάδα, όπως θα παρακολουθήσουμε, θα υποστηρίξει πως κάποιοι από την ομάδα του Νίκου Μπάρτζη τώρα τον θεωρούν «αληθινό» και «καλό» παιδί ενώ έχουν εκφράσει σε προηγούμενες φάσεις του παιχνιδιού την αντίδρασή τους για κάποιες συμπεριφορές του.

Άραγε σε ποιους αναφέρεται η Μαριαλένα και για ποιον λόγο άλλαξαν συμπεριφορά; Mήπως κάποιοι παίκτες, ειδικά και μετά από την τελευταία αποχώρηση διαπίστωσαν πως ο παίκτης της Μπλε ομάδας έχει αρκετή επίδραση στο κοινό κάνοντάς τον ένα από τα φαβορί για τον τελικό στο Γαλάτσι και θέλουν να τον πλησιάσουν με άλλους σκοπούς;

Βέβαια, και η ίδια δεν αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός τυχαία, αφού όλοι θυμόμαστε ότι εκείνη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν αρκετή παρέα μέσα στο παιχνίδι με τον Τάκη. Οπότε, το σχόλιό της ίσως έχει ως απώτερο σκοπό να φθείρει την εικόνα του Μπάρτζη στο κοινό, η οποία ενισχύθηκε αρκετά μετά την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Τάκη.

Παρ' όλα αυτά, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της Δευτέρας.