Η απόδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη Μύκονο και το μήνυμα για την παραλία δίχως κόσμο

Η απόδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη Μύκονο και το μήνυμα για την παραλία δίχως κόσμο

Η Ιωάννα κατάφερε, να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή μετά το Γολγοθά, που είχε να αντιμετωπίσει και ξέρει να ευχαριστιέται την κάθε στιγμή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει μία μικρή απόδραση στη Μύκονο. Τρία χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε, στην οποία κινδύνεψε η ζωή της, η Ιωάννα είναι πιο χαμογελαστή από ποτέ.

palio1.png

@paliospirou.joanna

Η Ιωάννα ξέρει να χαίρεται την κάθε στιγμή

Η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παραδίδει καθημερινά μαθήματα ζωής και μας μαθαίνει να μην τα παρατάμε ποτέ. Δεν είναι λίγες όμως, οι φορές που μοιράζετε μαζί μας τις πιο όμορφες και προσωπικές στιγμές της... Αυτή τη φορά μας ταξίδεψε κι εμάς στο κυκλαδίτικο νησί και μας έκανε μία βουτιά στα καταγάλανα νερά της παραλίας της Μυκόνου.

Στις νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου βγαίνει ένα πολύ απλό συμπέρασμα

.png

@paliospirou.joanna

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανάρτησε ένα story στο οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι παρόλο που είχε υπέροχη θάλασσα η ίδια δεν βούτηξε. Επίσης, ανέφερε, ότι δεν είχε καθόλου κόσμο, πράγμα που μας έκανε εντύπωση μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της χώρας μας.

Στο look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βάφτιση όλοι πρόσεξαν τη glam λεπτομέρεια

https://www.instagram.com/p/CrS5t7nIkCi

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τις αρχές της περιπέτειάς της, μας έδειχνε με κάθε τρόπο τη δύναμη που κρύβει μέσα της. Κατάφερε να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή μετά το Γολγοθά που είχε να αντιμετωπίσει, κάτι το οποίο φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ένα gallery με φωτογραφίες της ίδιας με μαγιό, τις οποίες έχει αναρτήσει μετά την επίθεσή της, στο Instagram.

Στο γάμο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη όλοι πρόσεξαν το hot look και υπάρχει λόγος