Οι αιχμές της Μαριαλένας για τον Μπόγδανο και το κοινό απορεί πού «είναι» ο Κατσούλης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι αιχμές της Μαριαλένας για τον Μπόγδανο και το κοινό  απορεί πού «είναι» ο Κατσούλης

Η Μαριαλένα μίλησε για αλλαγές στη συμπεριφορά του Μπόγδανου απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη και εκείνος απάντησε κατάλληλα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star οι παίκτες αγωνίζονταν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ξανά 3 αγώνες ασυλίας κι όχι δύο όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες.

Το συμβούλιο του νησιού και ο Μπάρτζης

Την ασυλία έχασε η Κόκκινη ομάδα η οποία με 4 άτομα πλέον έπρεπε να θέσει κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση. Η κάλπη έδειξε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δέχτηκε την υποψηφιότητά του, ωστόσο ανέφερε ότι μπορεί να ψηφίστηκε για «λόγους φιλίας» ενώ αναφέρθηκε στη δύναμη που του έδωσε η μητέρα του στο έπαθλο επικοινωνίας.

Πριν το αποτέλεσμα της κάλπης, βέβαια ο Νίκος Μπάρτζης για ακόμα μία φορά ήταν ο πρωταγωνιστής του συμβουλίου αφού μετά την κραυγή ανακούφισης στην αποχώρηση του Τάκη ξανασχολιάστηκε το γεγονός κυρίως από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η τελευταία μίλησε για αλλαγές στη συμπεριφορά κάποιον παικτών και πιο συγκεκριμένα αναφερόταν στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος ύστερα από την αποχώρηση του Τάκη θεώρησε η ίδια πως φοβήθηκε τη δημοφιλία του Μπάρτζη στο κοινό και γι' αυτό συμφωνούσε με τα όσα έλεγε ο συμπαίκτης του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος απάντησε ευθέως στη Μαριαλένα, ότι ναι μεν σε κάποια πράγματα δεν συμφωνεί με εκείνον αλλά πρώτον του τα έχει πει, δεύτερον δεν τον φοβάται και τρίτον όσον αφορά την επίθεση του Τάκη στο αγώνισμα που όλοι θυμόμαστε ο Ηλίας απάντησε πως πίστεψε το Νίκο γιατί γνωρίζει πως εκείνος γενικά δεν λέει ψέματα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μπήκε στην κουβέντα προσπαθώντας να σιγοντάρει τη Μαριαλένα αλλά παρ' όλα αυτά «μαζεύτηκε» λέγοντας πως ίσως μετά από τόσους μήνες ο Μπόγδανος να άλλαξε γνώμη για τον Μπάρτζη κι αυτό είναι αποδεκτό για εκείνον.

Από όλο αυτό βέβαια πάλι κερδισμένος φαίνεται πως βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, με τον οποίο ασχολήθηκαν ξανά όλοι και σε αυτό το συμβούλιο, αφού όπως λένε «κάθε είδους δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα».

Τα σχόλια του κοινού

Το κοινό παρακολουθώντας το συμβούλιο δεν συμφώνησε καθόλου με τη Μαριαλένα και τα λεγόμενά της για τον Μπάρτζη και τους συμπαίκτες του που τον «φοβούνται», επιβεβαιώνοντας - μάλλον δυστυχώς - την μητέρα της η οποία στο έπαθλο επικοινωνίας της είχε πει ότι θα ήταν καλύτερα να μην μιλάει τόσο πολύ γιατί αυτό χαλάει τη δική της εικόνα.

Παράλληλα, το κοινό σχολίασε αρνητικά πως ο Σάκης Κατσούλης δεν πήρε καθόλου θέση σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη στο συμβούλιο εν αντιθέσει με τις προσωπικές του συνεντεύξεις στην κάμερα του ριάλιτι στις οποίες έχει άποψη για όλους και αναρωτήθηκαν για τον λόγο ακόμη μία φορά.