Από ηπειρώτικους χορούς έως Ya Habibi, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καμαρώνει πάντα τη Λίνα να χορεύει

Από ηπειρώτικους χορούς έως Ya Habibi, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καμαρώνει πάντα τη Λίνα να χορεύει
ndpphoto@gmail.com

Το coolness της Λίνας Πρίντζου είναι σε άλλο level. Από τους ξέφρενους χορούς έως τις βουτιές με μαγιό σε χιόνι, είναι το απόλυτο ταίρι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου εδώ και 13 χρόνια. 

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Λίνα Πρίντζου, θα τους δεις συχνά στα social media - όχι μόνο στα δικά τους προφίλ - αλλά και στα προφίλ των δεκάδων επώνυμων και μη φίλων τους. Αυτό που θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή, είναι η ελευθερία και η ξεγνοιασιά τους. Μα κυρίως το απαράμιλλο ταλέντο της Ηπειρώτισσας στην καταγωγή Λίνας, που δεν αφήνει στιγμή ανεκμετάλλευτη για χορό. Με εκείνον να την καμαρώνει.

Ο γάμος στη Βενετία για να αποφύγει ο Βασίλης τους χορούς και τα γλέντια

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γνώρισε την τραπεζικό σύζυγό του Λίνα Πρίντζου πριν από 14 χρόνια και η γνωριμία είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Μία τυχαία επαγγελματική επαφή που κατέληξε σε κεραυνοβόλο έρωτα, αργότερα σε γάμο, αλλά σε κάθε περίπτωση σε μία υπέροχη συμβίωση που συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.

Για πρώτη φορά η Λίνα Πρίντζου είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τον ρομαντικό τους γάμο στη Βενετία πριν 9 χρόνια με λίγους καλούς φίλους καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/BjtuOQ0AZOP

Και η επιλογή είχε γίνει τότε για ένα πολύ αστείο αλλά σημαντικό λόγο ταυτόχρονα.

Και όπως είχε πει: «Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό, αλλά από μία απόγνωση. Γιατί όταν έγινε η πρόταση, του είπα ότι εγώ όταν παντρευτώ, θα παντρευτώ στην Αετοράχη στα Γιάννενα και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαράνε τα κλαρίνα. Και στο Καστελόριζο να πηγαίναμε, το ίδιο θα έκανα. Προκειμένου να αποφύγει το γλεντοκόπι ο Βασίλης πήγαμε στη Βενετία, που ήταν βέβαια πολύ ρομαντικά».

Ο χορός είναι η δεύτερη φύση της Λίνας όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που κάνει στο προφίλ της στο Instagram με πρόσφατο τον χορό στο Ya Habibi της φίλης της Δέσποινας Βανδή που έγινε viral για να δείξει ότι δεν χορεύει μόνο δημοτικά τραγούδια. Και τα video πάντα συνοδεύονται με ένα motivation μήνυμα: «Πάντα να βρίσκεις έναν λόγο για να γλεντάς τη ζωή».

https://www.instagram.com/p/Cml9F5IB63J

Στους ηπειρώτικους χορούς βέβαια είναι ασυναγώνιστη. Και σε μία ανάρτησή της δικαιολογεί και τα μοιρολόγια του τόπου της και τη σημειολογία του αργού και λεβέντικου χορού: «Στα γλέντια μας στην Ήπειρο χορεύουμε πρώτα για εκείνους που έφυγαν δίνοντας έτσι συγχωροχάρτι στο Χάρο για όσα μας πήρε και ύστερα γλεντάμε για την ζωή και τα καμώματα της».

https://www.instagram.com/p/ChIaakvLh48

Ο Βασίλης και η Λίνα δεν αφήνουν στιγμή από τη ζωή τους ανεκμετάλλευτη. Θα το έχεις διαπιστώσει και από τους δεκάδες φίλους που φιλοξενούν κάθε χρόνο στο σπίτι τους στο Πήλιο. Σε γιορτές προσωπικές σε αργίες, σε διακοπές αλλά και με άσχετες αφορμές.

https://www.instagram.com/p/CMDg2NeF33p

Εκείνο το εξοχικό που συνορεύει με εκείνο της κολλητής τους Μαρίας Καβογιάννη, όπου είναι πάντα καλεσμένη η μισή showbiz. Με την Μαρία Λεκάκη και τη Δέσποινα Βανδή με την Μαρία Μπεκατώρου να δίνουν πάντα το παρών μαζί με τις οικογένειές τους. Και την Τάνια Τσανακλίδου μόνιμη κάτοικο στις Μηλιές να είναι πάντα εκεί παρούσα.

https://www.instagram.com/p/Ccxh1p6IJa0

Η Λίνα έχει αυτή την ελευθερία και ανεμελιά στην κάθε στιγμή, που και ο ίδιος ο Βασίλης πρεσβεύει ως στάση ζωής. Το να βουτά ως χειμερινή κολυμβήτρια στο χιόνι στο Πήλιο, δείχνει και το χιούμορ της. «Είσαι σε άλλο level» όπως της έγραψε και η Σύλβια Δεληκούρα.

Από τις σπάνιες φορές που ο ίδιος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει μιλήσει για τη Λίνα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real προσδιορίζει το νόημα της αγάπης και του έρωτα: «Νιώθω να με νοιάζονται και να με αγαπούν και είναι κάτι αναγκαίο, γιατί είναι πραγματικό, δεν είναι ψηφιακή αγάπη, δεν είναι likes και καρδούλες. Είναι το ουσιαστικότερο που θα πρέπει να αναζητεί κάποιος σε αυτή τη ζωή».

Photo credits NDP photo agency