Η Μαρία Μπέη κάνει την ανατροπή στο MasterChef και ο Γιώργος Πορφύρης είναι βοηθός της στον τελικό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Μπέη κάνει την ανατροπή στο MasterChef και ο Γιώργος Πορφύρης είναι βοηθός της στον τελικό

Spoiler alert: Ο Γιώργος Πορφύρης και ο Άγγελος Τσιγκάκος ενώνονται μαζί της.  Οι 4 τελευταίοι παίκτες του MasterChef επιστρέφουν για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ, τον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη. 

Η Μαρία Μπέη ευχήθηκε χθες να είχε μαζί της τον Γιώργο Πορφύρη στον τελικό του MasterChef αντί του Νίκου Τράκα και το σύμπαν συνωμότησε ή μάλλον η παραγωγή σκέφτηκε να εκπληρώσει την επιθυμία της, κάνοντας την ανατροπή των ανατροπών λίγο πριν λήξει ο τελικός.

Φυσικά και δεν ξέχασε η παραγωγή τον Νίκο Τράκα γιατί και εκείνος θα ευνοηθεί από επιστροφές πρώην παικτών. Σου έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για τις δύο ομάδες που δημιουργούνται.

https://www.instagram.com/p/CtKNIA_Nsml

4+2 παίκτες για τον τελικό

Μέχρι στιγμής, η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε έναν άνευρο τελικό του MasterChef. Στα δύο επεισόδια που έχουμε δει με τις δύο από τις πέντε συνολικά δοκιμασίες, δεν διαπιστώσαμε το ίδιο τέμπο σε σχέση με τους προηγούμενους. Ούτε και τα πολύ ωραία γυρίσματα με ταξίδια στο εξωτερικό. Ούτε και τη χαρά των φιναλίστ.

Ο Νίκος Τράκας λέει τα απολύτως απαραίτητα με το γνωστό του ύφος και η Μαρία Μπέη προσπαθεί ανεπιτυχώς να δώσει λίγο ρυθμό, αλλά κάποια στιγμή χθες ακόμη και εκείνη διαπίστωσε ότι μάταια προσπαθεί. Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, είχαν κέφια αλλά κράτησαν ένα μέτρο σοβαρότητας λόγω της περίστασης.

Πολλοί τηλεθεατές χθες στα social media ξεκίνησαν τα παράπονα και μόλις ο Νίκος είπε ότι θα προτιμούσε μαζί του στον τελικό τον Αλέξανδρο και η Μαρία τον Γιώργο (Πορφύρη) το Twitter ξεσηκώθηκε.

Μπέη - Πορφύρης, Πορφύρης - Καζιόλι και Μπέη - Καζιόλι ήταν οι 3 συνδυασμοί που προτιμήθηκαν, με τον Πορφύρη να πλειοψηφεί. Η αλήθεια είναι ότι θα είχαμε τηλεοπτικά έναν σούπερ τελικό με αυτούς τους συνδυασμούς.

Ο Γιώργος Πορφύρης - και όχι ο Ηλίας Καζιόλι θα επιστρέψει τελικά στο MasterChef. στην 3η δοκιμασία του τελικού, η οποία αυτή τη φορά θα γίνει στο στούντιο την προσεχή Δευτέρα.

Ο Τράκας αγκαλιά με τη Μπέη στον τελικό του MasterChef και το Twitter μιλά για ψέμα

Οι 4 τελευταίοι παίκτες των ημιτελικών, δηλαδή ο Γιώργος, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία Λαζαρίδου, επιστρέφουν για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ. Οι παίκτες που θα βοηθήσουν τον νικητή θα μοιραστούν και πέντε χιλιάδες ευρώ.

Τράκας και Μπέη κάνουν τις επιλογές τους και τελικά σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Μαρία έχει τον Γιώργο για βοηθό της μαζί με έναν ακόμη παίκτη. Και αυτός είναι ο Άγγελος.

Με τον Νίκο να ενώνεται με τον Αλέξανδρο με τον οποίο έχουν χημεία και τη Μαρία Λαζαρίδου.

Πολύ δυνατοί συνδυασμοί και αυτό ναι, θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επεισόδιο.