Γνώμη για Βασάλο - Βαλαβάνη ρώτησαν τον κολλητό του και εκείνος απάντησε με απόλυτη διπλωματία

Γνώμη για Βασάλο - Βαλαβάνη ρώτησαν τον κολλητό του και εκείνος απάντησε με απόλυτη διπλωματία

Η διπλωματική απάντηση του κολλητού του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Την εβδομάδα αυτή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι και πάλι υποψήφιος στο Survivor All Star.

Αυτό που δεν περιμέναμε πάντως την εβδομάδα αυτή, ήταν το q+a του Fipsterr και η απάντηση για τη σχέση Βασάλου- Βαλαβάνη.

Γνώμη για Βασάλο- Βαλαβάνη;

Ο Φίλιππος Ιωάννου άκα Fipsterr αποφάσισε να απαντήσει στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις που του έκαναν οι fans του στο YouTube και μία από τις ερωτήσεις αφορούσε το ζεύγος Βασάλου- Βαλαβάνη.

Ο Fipsterr που μαζί με τον Κωνσταντίνο κατέκτησαν πέρσι την πρώτη θέση στο Asia Express του Star, μίλησε με τρόπο διπλωματικό για το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ο κολλητός μου και η Ευρυδίκη είναι πολύ καλό παιδί, ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο», είπε μεταξύ άλλων ο Fipsterr που απέφυγε να απαντήσει στον αν Βασάλος και Βαλαβάνη είναι ακόμα μαζί.

https://www.instagram.com/p/CtLz616Jogu

Ανανεωμένη η Βαλαβάνη

Τις ημέρες που πέρασαν, η Ευρυδίκη πάντως βρέθηκε στη Σαντορίνη παρέα με καλές της φίλες και το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ανέδειξε το γυμνασμένο της σώμα και ειδικά τους καλοσχηματισμένους της γλουτούς.

Το Love Story Βαλαβάνη- Βασάλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υπήρξαν από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της Eλληνικής showbiz. H 36χρονη δημοσιογράφος και ο 32χρονος personal trainer γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του reality επιβίωσης.

Το 2018 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι όσα ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη και τον Κωνσταντίνο είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.

«Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star η αθλητικογράφος γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και φέρεται να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Μπορεί στις αρχές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τηρούσε σιγή ιχθύος για τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο ωστόσο με τον τρόπο της παραδέχθηκε πως δεν είναι πια μαζί με τον personal trainer, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι.

Στην περίπτωση της Ευριδίκης δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει και ούτε θα μάθουμε αν δεν τελειώσει προφανώς το Survivor:

«Έχω κουραστεί με τα δημοσιεύματα. Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη. Ε, δεν μπορώ κι εγώ. Φτάνει. Για την εγκυμοσύνη ειδικά είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πολύ ευαίσθητο θέμα. Αυτό λίγο έχει κουράσει», είπε πρόσφατα η Bαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε για διακοπές και ο Μorgan με 2 λέξεις «μίλησε» για τη σχέση τους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που βγήκε από το παιχνίδι στις 2 εβδομάδες, όπως ήταν φυσικό έχει αρχίσει να δέχεται ερωτήσεις για τις κινήσεις του Κωνσταντίνου, ειδικά από τη στιγμή που εμφανίστηκε και η πρώτη φωτογραφία από το πάρτι ένωσης αγκαλιά με τη Σταυρούλα.

«Τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη και κατόπιν κλήθηκε να απαντήσει για τη Σταυρούλα.

Στα 36 της ακριβώς όπως ήθελε να είναι:

Στα μέσα Μαΐου, η Ευρυδίκη γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της, ακριβώς όπως τα ήθελε, ξυπόλητη και δίπλα στη θάλασσα.

«Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου.

Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη που έχει σταματήσει να μιλάει και να βλέπει Survivor!

Στο νέο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη όλα αλλάζουν εκτός από τη μία και μεγάλη της αγάπη