Η συμμαχία των 4 στον Σασμό για το τέλος του Ευθύμη και η ανατροπή από τον Παύλο

Κατερίνα Μπούσιου
Η συμμαχία των 4 στον Σασμό για το τέλος του Ευθύμη και η ανατροπή από τον Παύλο

Οι έρευνες συνεχίζονται στον Σασμό και ο απρόβλεπτος Παύλος παρεμβαίνει και έρχεται αντιμέτωπος με τον αλλοτινό του φίλο. 

Οι ρόλοι του Στέλιου Μάινα και του Δημήτρη Αλεξανδρή ως Παύλος και Ευθύμης στον Σασμό, ήταν φέτος από τους πιο σημαντικούς και εκείνοι ευθύνονται και για το θεαματικό φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Πώς θα ολοκληρωθεί ο ρόλος του Ευθύμη και του Παύλου; Μα φυσικά με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η συμφιλίωση με την Καλλιόπη και η προδοσία του Ευθύμη

Η συμμαχία των 4 στον Σασμό (Αντώνης , Λευτέρης, Αιμιλία και Στέλλα) για να ερευνήσουν τα εγκλήματα του Ευθύμη και τελικά να τον συλλάβουν, λειτουργεί άψογα και όντως η έρευνά τους θα έχει αποτελέσματα.

Είναι πολύ κοντά στο να διαλύσουν τον άλλοθι του για την απόπειρα δολοφονίας της Μαρίνας και το τραγικό τέλος του Οδυσσέα, αλλά και του ανθρώπου της νύχτας που τελικά σκότωσε ο Βαγγέλης.

https://www.instagram.com/p/CtJ4ZSovCc2

Ήταν προσωπικό στοίχημα του Αντώνη αυτή η δικαίωση και η Στέλλα αποδεικνύεται αναπάντεχα μία πολύτιμη βοηθός του.

Παράλληλα με τις έρευνες για τον Ευθύμη, ο Αντώνης δεν εγκαταλείπει την έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή. Εκεί επίσης γνωρίζει τον δολοφόνο, αλλά δεν μπορεί ακόμη να παγιδέψει τον Μαθιό .

«Όλα γύρω σου γυρίζουν Δημήτρη Αλεξανδρή»: Το τέλος του Αντώνη στον Σασμό και το κόλπο με τον Μαθιό

Το μεγάλο λάθος το οποίο φέρνει την ανατροπή, γίνεται τη στιγμή που ο Παύλος θα μάθει από τον Αντώνη, πως ο άλλοτε κολλητός του φίλος για μία ζωή, ο Ευθύμης που εμπιστευόταν με κλειστά μάτια είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη Μαρίνα και η απόπειρα από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο αστυνόμος στρεφόταν σε εκείνη.

Και εκεί που πλέον με τους μόνιμους αντιπάλους του, τους Σταματάκηδες ο Παύλος έχει κάνει έναν άτυπο σασμό, ξεκινά η βεντέτα του με τον Ευθύμη.

Δεν τον ενδιαφέρει πια να συλληφθεί και να υπάρχει δικαίωση. Τον ενδιαφέρει να πάρει το νόμο στα χέρια του και να τον τιμωρήσει όπως εκείνος ξέρει για την μεγάλη του προδοσία.

Τα spoilers επιμένουν πως θα έχουμε την τελική αναμέτρηση Στέλιου Μάινα και Δημήτρη Αλεξανδρή και πως ο Παύλος θα σκοτώσει τον Ευθύμη.

Αυτή η πράξη - αν και κατακριτέα - είναι και μία λύτρωση για τον ίδιο τον Φαρμάκη.

Αυτό το τέλος είναι κάτι που περίμενε, παρόλο που αισθανόταν πανίσχυρος. Το θέμα είναι πως ο Παύλος Βρουλάκης ενώ είχε πρόθεση να αλλάξει τη ζωή του και να ξεφύγει από τις βεντέτες όπως είχε θα τον δεις να λέει στη Μαρίνα, τελικά καταστρέφει τη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CtEOEFFIyt2