Ο Μάριος εξήγησε στον Μπάρτζη γιατί είναι υποψήφιος στο Survivor & το κοινό «χειροκρότησε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μάριος εξήγησε στον Μπάρτζη γιατί είναι υποψήφιος στο Survivor & το κοινό «χειροκρότησε»

Ο Μπάρτζης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση βλέποντας λόγους στρατηγικής. Η απάντηση του Μάριου Πρίαμου όμως ξεκαθάρισε τα πράγματα και βρήκε σύμφωνο το κοινό.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας γι' αυτήν την εβδομάδα. Στους προηγούμενους δύο αγώνες είχαμε από μία νίκη για την κάθε ομάδα ενώ ήδη υποψήφιοι ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τους Κόκκινους και ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τους Μπλε.

Η Μπλε ομάδα, ωστόσο ήταν αυτή που έχασε τελικά το τρίτο αγώνισμα κι έτσι οι παίκτες της βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν άλλο ένα άτομο προς αποχώρηση.

Ο Νίκος Μπάρτζης υποψήφιος

Από την ψηφοφορία αυτή ακούστηκαν τα ονόματα της Στέλλας και του Νίκου Μπάρτζη, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει 4 ψήφους και να είναι ο τελευταίος υποψήφιος.

Αν και ο ίδιος ανέφερε πως δέχεται την ψήφισή του - αφού σ' αυτό το σημείο του ριάλιτι όλα είναι πιθανά - μίλησε παρ' όλα αυτά για ξεκάθαρη στρατηγική κυρίως από τη μεριά του Μάριου Πρίαμου και της Στέλλας. Ανέφερε μάλιστα, πως μετά την τελευταία ψηφοφορία στην οποία είχε βγει υποψήφιος ο Ασημακόπουλος, τα δυο παιδιά σταμάτησαν να κάνουν παρέα στην καλύβα μαζί τους. Έτσι, για τον ίδιο κάποιοι προσπαθούν να «σπάσουν» τη δυάδα που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και γι' αυτό τον ψήφισαν.

Είναι όλοι οι παίκτες ισάξιοι αγωνιστικά;

Ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στον Γιώργο Λιανό για τους λόγους που τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του ήταν κάθετος υποστηρίζοντας πως δεν θεωρεί ότι ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους καθώς όλοι σε αυτό το σημείο είναι ισάξιοι. Επομένως, όπως προαναφέρθηκε, για εκείνον υπήρχε κάποια σκοπιμότητα στην ψήφισή του.

Τα πράγματα, ωστόσο ξεκαθάρισε ο Μάριος Πρίαμος, τον οποίο είχαμε καιρό να ακούσουμε να τοποθετείται για κάτι. Ο Κύπριος παίκτης της Μπλε ομάδας έβαλε στη «θέση» του τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντάς του πως αγωνιστικά δεν είναι όλοι ίσοι αφού ο Σάκης Κατσούλης από την Κόκκινη ομάδα είναι με βάση τα στατιστικά πολύ καλύτερος απ' όλους. Παράλληλα, όπως είπε οι γυναίκες της Μπλε ομάδας είναι καλύτερες από τους άντρες οπότε δεν γινόταν να ψηφιστούν από εκείνον ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος είναι καλύτερος αγωνιστικά από τον Νίκο Μπάρτζη.

Παράλληλα και ο Μάριος Πρίαμος και η Στέλλα απάντησαν πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά τους και κάνουν παρέα με όλους.

Το κοινό αποθέωσε τον Μάριο Πρίαμο

Η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη αναφορικά με την υποψηφιότητά του και το γεγονός πως δεν δέχτηκε ότι δεν είναι όλοι ισάξιοι αγωνιστικά ξένισαν το κοινό το οποίο με τα σχόλιά του «χειροκρότησε» την απάντηση που έδωσε ο Μάριος Πρίαμος σε εκείνον.

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που με την αντίδρασή του αυτή ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει την στήριξη του κοινού με αυτή του την αντίδραση.